Acaba yarın kupon veya indirim gelir miYorumları çok iyi, trde bu fiyata kablolu bile yok.
Acaba yarın kupon veya indirim gelir miYorumları çok iyi, trde bu fiyata kablolu bile yok.
Gamepade indirim olmuyor o zaman600-120 indirim olcak.
Sepet yapıyorum şuan 500₺ lık alsak indirim veriyor mu acaba11-11 indirimleri aliexpresste de başladı. Her 600tlde 120tl indirim ve AŞŞŞŞŞIRI uygun ürünler buldum. Konu altında bulduğumuz ürünleri paylaşıp yardımlaşalım. Kargo, vergi durumlarını bilmeyen için ise ; düzenli olarak alışveriş yaparım ve hiç bir zaman 12 günü aşmadı siparişimin teslim edilmesi. Vergi satın alma ekranında gösteriliyor. İlk alışveriş indirimini bir kaç kez kullanmak istiyorsanız clone, emulator gibi uygulamalar kullanabilirsiniz. Aldığım ve gördüğüm ürünlerin linkini aşağı ekliyorum ;
SIVI SOĞUTMA LED EKRAN 1635TL (HER SIVI SOĞUTMAYA UYUMLU) Opsiyon seçeneklerinden usb2 çoklayıcı ile almanızı öneririm, anakartta sınırlı oluyor usb2 girişi. Her sıvı soğutmaya uyumlu, yapışkan ile takılıyor.
ISI GÖSTERGELİ 500ML TERMOS 175TL Muadilleri trde 400tlden başlıyor, yorumlar çok olumlu.
180DERECE GPU PIN
HAREKET SENSÖRLÜ YAPIŞTIRILABİLİR LED 36,92TL
MASAÜSTÜ MİKROFON 647,14TL
MİNİ TRAŞ MAKİNESİ 68TL
ŞARJ GÖSTERGELİ TRAŞ MAKİNESİ 270TL
USB ÇOKLAYICI 56TL
3LÜ ARGB BEYAZ KASA FANI KONTROLCÜ DAHİL 567
GPU HOLDER 101TL
HAVA NEMLENDİRİCİ 146TL
6LI HIZLI ŞARJ ADAPTÖRÜ 145TL
PBT PUDDING KEYCAPS 517TL
PUDDING KEYCAPS 345TL
ONE PIECE FİGÜRLER 100-150TL
6LI ANİME FİGÜR 237TL
KABLOSUZ ŞARJ HOPARLÖR GECE LAMBASI SAAT 405TL
SL INFINITY ÇAKMASI 3X ARGB FAN 1377TL
KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE 623TL
LED DIJITAL ÇALAR SAAT 69.25TL
ANDROID TV BOX 782TL
KABLOSUZ GAMEPAD 424TL
KUMANDALI 3PIN ARGB CONTROLLER 359TL
YÜKSEK GÜÇLÜ FENER 65TL
ÇOKLU ŞARJ STANDI 377TL
560ML SIZDIRMAZ SU ŞİŞESİ 157TL
600X300M MOUSE PAD 201TL
SAÇ KESME-DÜZELTME MAKİNESİ 178TL
WIFI GENİŞLETİCİ 260TL
YILDIZLI PROJEKTOR TAVAN YANSIMALI 267TL
BUNLARA EK OLARAK,
Alıntıyı görüntüle
Hocam attığın kablosuz sarj rbg ve saat çok güzel ama küçük olduğu söylemiyor bilgin var mı daha ideal bir ürün vs600-120 indirim olcak.
Ayrı hesaplardan alman gerekiyor ilk siparişte.Sepet yapıyorum şuan 500₺ lık alsak indirim veriyor mu acaba
Yorumlardan bakabilirsiniz hocam fotoğraflarına.Hocam attığın kablosuz sarj rbg ve saat çok güzel ama küçük olduğu söylemiyor bilgin var mı daha ideal bir ürün vs
Kanka zaten fifine de merdiven altı üretim. aynı mikrofon. sadece kutusu ve markası farklı.Kanka bu kutu farki vs ve görünüş farkı var emin misin o olduguna
Standart yüzde 30 devlet vergi alır.Aliexpres den alacağımız ürünler için fiyat/vergi olayı nasıl oluyor her ürüne vergi alınıyor sanırım hangi kategoride hangi fiyata ne kadar vergi alındığını nasıl öğrenebiliriz ?