Hayır :dNays ile alışveriş yapılıyormu aliexperesten
Bende istemedi, garip.ya beyler mikrofonu alacamda neden kimlik dogrulaması istiyo kimlik resmi felan istiyo ödeme ekranında ? dogrulama yapmadanda alınmıyo bu ne saçmalık
4pin rgb mi 3pin argb kontrolcü mü lazım?Hangi kontrolcü hocam link atar mısınız?
stok sorunu yoktur heralde yarın parayı çekerim naystanHayır :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende istemedi, garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4pin rgb mi 3pin argb kontrolcü mü lazım?
Bu bütçede çok iyi olduğunu gösteriyor yorumları.Beyler mikrofon alınır mı ya ? Çok kararsız kaldım uzun zamandır mikrofon almak istiyordum, sizce bu alınır mı çok da fazla para vermek istemiyorum mikrofonlara 2k falan çok geliyor.
kanka o paraya düzgün mikrofonu bırak mikrofon dahi yok. o mikrofon çok güzel kaliteli mikrofon.Beyler mikrofon alınır mı ya ? Çok kararsız kaldım uzun zamandır mikrofon almak istiyordum, sizce bu alınır mı çok da fazla para vermek istemiyorum mikrofonlara 2k falan çok geliyor.
yeni hesap açıp deneyalnız bu fiyatlar ilk alışverişe özel. benim gibi eski kullanıcılar daha pahalıya alıyor
varda kim uğraşacak. zaten sürekli bişiler alıyorum. fiyatlar bu haliylede iyiyeni hesap açıp dene
Zaten ilk alışveriş indirimleri diye açtım konuyu, yeni hesap açıp da kullanabiliyorsun.yalnız bu fiyatlar ilk alışverişe özel. benim gibi eski kullanıcılar daha pahalıya alıyor
Bi ara linkler arasındaydı hocam. Kalkmış şimdi.Hangi kontrolcü hocam link atar mısınız?