4 pin hocam fanlar argb değil düz rgb kumandalya kontrol etmek için alacağımHayır :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende istemedi, garip.
4pin rgb mi 3pin argb kontrolcü mü lazım?
4 pin hocam fanlar argb değil düz rgb kumandalya kontrol etmek için alacağım
Bence alınır, ihtiyacım olsa alırdım ama mikrofonum var. Yorumları çok iyi.Attığınız mikrofon alınır mı o fiyata nasıldır
Yorumları çok iyi isterseniz diğer modellere de bakabilirsiniz. 10K yorumu vardı.arkadaşlar dq08 akıllı tv kutusu güzel mi ?
Teşekkürler hocam![]()
USB 24Key RGB LED Denetleyici 5V 12V IR Uzaktan RGB LED Dimmer USB Arayüzü 4 Pin 2835 5050 3528 RGB Led Şerit Işık için Geçerlidir - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bence alınır, ihtiyacım olsa alırdım ama mikrofonum var. Yorumları çok iyi.
Yorumları çok iyi isterseniz diğer modellere de bakabilirsiniz. 10K yorumu vardı.
Trdeki cherry mx klavyelerden çok daha iyi bir switche sahip sıfır yay sesi yellow gateron switche aşırı benziyor öneririm 2 haftadır kullanıyorum hiçbir şikayetim yokÜrün hakkında veya fiyatının uygunluğu hakkında bilgim yok. Ama olumlu yorum almış. Ortalama 600 civarına geliyor.
![]()
60% kablosuz mekanik klavye Bluetooth çift mod çalışırken değiştirilebilir Mini 68-Key PC PS4 Xbox iPhone iPad için kırmızı anahtarı
3pin argb mi lazım hocam?Trdeki cherry mx klavyelerden çok daha iyi bir switche sahip sıfır yay sesi yellow gateron switche aşırı benziyor öneririm 2 haftadır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok
Alınabilcek en mantıklı fan kontrolcüsü hangisi yardımcı olabilcek var mı fan + fan kontrolcü seti de olur
Aynen3pin argb mi lazım hocam?
Aynen
Eyvallah diğer arkadaşın amazonda attığı nasıldır fandan çok kontrolcüye ihtiyacım var aslında5FAN+KONTROLCÜ+KUMANDA 870tlye geliyor hocam.![]()
Aigo AR12 beyaz 120mm PC bilgisayar kasa fanı soğutma soğutucu 6PIN ayarlanabilir RGB Led 12cm dilsiz Ventilador ayarlamak hız 5V ARGB fanlar
Bisiklete para sıkışmasa almaya karar vermiştim Z11 yada bunuTrdeki cherry mx klavyelerden çok daha iyi bir switche sahip sıfır yay sesi yellow gateron switche aşırı benziyor öneririm 2 haftadır kullanıyorum hiçbir şikayetim yok
Alınabilcek en mantıklı fan kontrolcüsü hangisi yardımcı olabilcek var mı fan + fan kontrolcü seti de olur