Aliexpress 3 TL'ye Bluetooth kulaklık aldim

15tl vergi alırlar harici iyi fiyat bence link varsa bizde alalım :D
Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.

Aliexpress mobili indir yeni hesap aç kes onu diye bir şey var orada ürünler oluyor. Fiyati düşür diyorsun arkadaş daveti istiyor 100%100 olduğunda indirim oluyor. Ben bu ürüne tıkladım direkt indirim oldu davet felan istemedi.
kaç adet arkadaş davet ile aldınız siz ?

Nasıl aldın anlatır mısın bende gamepad arıyorum da.
Aynı bu yöntemle aldım ben ancak şu anda bitmiş galiba arkadaşım baktı onda da gözükmüyormuş.
Fakat sürekli yenileniyor ürünler belki tekrar gelir takipte kal.

Arkadaşım kaydetti ama fiyat düşmedi

IMG_20220328_200926.jpg

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Eskiden yeni kullanıcı kısmından hangi ürünü seçersen seç direkt fiyatı düşüyordu sürekli yeni hesap açıp fırsatçılık yapanları önlemek için yeni kullanıcı kısmındaki ürünlerede davet sistemi getirdiler sana öyle denk gelmiş

Aynı bu yöntemle aldım ben ancak şu anda bitmiş galiba arkadaşım baktı onda da gözükmüyormuş.
Fakat sürekli yenileniyor ürünler belki tekrar gelir takipte kal.
hangi yöntem?

Saat aldım bakalım

Gümrük vergisi fazla çıkarsa geri gönderme şansımız var mı?

Geri