Neler Yeni

Aliexpress 3 TL'ye Bluetooth kulaklık aldim

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
arkadaşlar varmı basabilcek biri ihtiyacı olan varsa bende onun için basabilirim :D
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Reis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti ya

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Vergiyle ilgili bir şey yazmıyor amazon gibi değil bu ya karışık biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bastım reis
halen bir kişi lazım diyor vazgeçtim almıyacam kulaklığıda çıldırttı ya 2saatir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti ya
ben aslında kamera ile akıllı saat aldım set dizcem galiba bundada 1kişi var diyor 2saatir :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı :(

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Hayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı :(

%99 indirim mi!
Benim de aynı valla ben de kaç kişiye yaptırdım ama olmuyor enteresan

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

%99 indirim mi!
bastım bende hocam

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Hadi size küçük bir bilgi vereyim.:devilish:
SEçtiğiniz ürünü %100 yapmak için davet et linkini kopyalayın. Telefondan 1 kere uçak modu aç-kapt ip değişsin chrome girip gizli modda linki yapıştır random yeni üyeliklerle tıkla bitince al geç.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Top Bottom