Aliexpress 3 TL'ye Bluetooth kulaklık aldim

arkadaşlar varmı basabilcek biri ihtiyacı olan varsa bende onun için basabilirim :D
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Reis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti ya

Vergiyle ilgili bir şey yazmıyor amazon gibi değil bu ya karışık biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bastım reis
halen bir kişi lazım diyor vazgeçtim almıyacam kulaklığıda çıldırttı ya 2saatir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti ya
ben aslında kamera ile akıllı saat aldım set dizcem galiba bundada 1kişi var diyor 2saatir :D

Hayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı :(

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Hayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı :(

%99 indirim mi!
Benim de aynı valla ben de kaç kişiye yaptırdım ama olmuyor enteresan

%99 indirim mi!
bastım bende hocam

Hadi size küçük bir bilgi vereyim.:devilish:
SEçtiğiniz ürünü %100 yapmak için davet et linkini kopyalayın. Telefondan 1 kere uçak modu aç-kapt ip değişsin chrome girip gizli modda linki yapıştır random yeni üyeliklerle tıkla bitince al geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,424
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri