dido22
80+
- Reaksiyon skoru
- 183
Eyvallah hocam senin haricinde benim kuzen falanda tıkladı da hala bir kişi kaldı diyor şu aliexpress i bir türlü çözemedim yaTıkladım hocam
Eyvallah hocam senin haricinde benim kuzen falanda tıkladı da hala bir kişi kaldı diyor şu aliexpress i bir türlü çözemedim yaTıkladım hocam
yok bazı ilanların altında oluyor vergi aliexspress teVergiyle ilgili bir şey yazmıyor amazon gibi değil bu ya karışık biraz
Reis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti yaarkadaşlar varmı basabilcek biri ihtiyacı olan varsa bende onun için basabilirim![]()
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Pechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
halen bir kişi lazım diyor vazgeçtim almıyacam kulaklığıda çıldırttı ya 2saatirVergiyle ilgili bir şey yazmıyor amazon gibi değil bu ya karışık biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bastım reis
ben aslında kamera ile akıllı saat aldım set dizcem galiba bundada 1kişi var diyor 2saatirReis tıkladım benim ürüne de tıkladı bi iki kişide hala yüzde 90 ve bir kişi kaldı diyor üstelik yeni üyeyim anlamadım gitti ya
Benim de aynı valla ben de kaç kişiye yaptırdım ama olmuyor enteresanHayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
bastım bende hocamHayrına bi el atın ya bir kişi lazım diyor 3 kişiye yaptırdım ama hala olmadı
%99 indirim mi!
Teşekkürler hocambastım bende hocam
Farklı cihazdan farklı hesapla denemkten başka çare kalmadıBenim de aynı valla ben de kaç kişiye yaptırdım ama olmuyor enteresan
@ParlaMerttc istiyor ya +18 yaş olmam gerekiyor mu ona göre babamın tcsini vereyim
Gerek yok sallasan da olur kendinikinide yazsan olurtc istiyor ya +18 yaş olmam gerekiyor mu ona göre babamın tcsini vereyim
@ParlaMert
yok 13+ olması yeterlitc istiyor ya +18 yaş olmam gerekiyor mu ona göre babamın tcsini vereyim
@ParlaMert
güzelGerek yok sallasan da olur kendinikinide yazsan olur
güzelyok 13+ olması yeterli