Aliexpress 3 TL'ye Bluetooth kulaklık aldim

Başka arkadaşa da attım umarım sende yaşamazsin

Fazla çıkarsa almazsın kargoyu geri gümrüğe gider :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergi çıkmadı bende muhtemelen kapıda ödeyecez veya hiç ödemiyecez bilmiyorum
Hocam orda gümrük vergisi dahil yazıyorsa vergi ödemezsiniz.

Arkadaşlar rgb şerit led vs de var.20 Tlden fazla vergi gelir mi ?

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Bi kişi lazım beyler hayrına tıklayın 😂

Yarın kulağımda patladı sağar oldum diye gelir :(

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

ben bastım senin için de bende de 1 kişi diyor 2 yaptım olmadı

%99 indirim mi!

Tıkladım hocam

arkadaşlar varmı basabilcek biri ihtiyacı olan varsa bende onun için basabilirim :D
%99 indirim mi!

Hocam orda gümrük vergisi dahil yazıyorsa vergi ödemezsiniz.
Vergiyle ilgili bir şey yazmıyor amazon gibi değil bu ya karışık biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar varmı basabilcek biri ihtiyacı olan varsa bende onun için basabilirim :D
%99 indirim mi!
bastım reis

Geri