Vergiyi kapıda ödeme gibi bir şey duymuştum 18 yaş altı için. Doğru mudur ?çıkmaz bende çıkmadı yani 4-5. sipariş
Vergiyi kapıda ödeme gibi bir şey duymuştum 18 yaş altı için. Doğru mudur ?çıkmaz bende çıkmadı yani 4-5. sipariş
O bazı siparişlerde satın alırken bazılarında kapıda şeklindeydi şimdi hepsi satın alırken diye biliyorumVergiyi kapıda ödeme gibi bir şey duymuştum 18 yaş altı için. Doğru mudur ?
Güzel fiyatİlk siparişe özel gizli sekmeden mobil veriyle google hesabı oluşturarak alın
1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam TR'de satılan 5 metre şerit ledler tek çipli ve 120-150 TL arası benim attığım 5050 3 çipli kat kat fazla aydınlatıyor renk doygunluğu çok daha iyi ve tüm bunları 3 kat ucuza alıyorsunuz yanlış anlaşılmasın lafım size değil bazıları indirimi beğenmiyor kargo süresi cart curt diye ağlıyorGüzel fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almaya deger gibi
Evetİndirim hala geçerli mi ?
Hocam alırken hiç bir seçenek çıkmadı tahmini kaç metredir?Seçeneklerde yazar hocam 3 metredir büyük ihtimalle
sepete eklerken ayarlayabiliyorsunuz 5 metreye kadar ben 5 metre aldımHocam alırken hiç bir seçenek çıkmadı tahmini kaç metredir?
şimdi farkettim 1 m almışım ve siparişi iptal edemiyorum gelince iade edebilir miyim?sepete eklerken ayarlayabiliyorsunuz 5 metreye kadar ben 5 metre aldım
Edebilirsinde satıcıya mesaj at iptal etme ihtimali var olmadı yeni hesap açar ondanda 5 metre alırsın bunu monitör arkasına vs yapıştırırsınşimdi farkettim 1 m almışım ve siparişi iptal edemiyorum gelince iade edebilir miyim?
tabi deniyim ingilizce mi yazmam gerekiyor?Edebilirsinde satıcıya mesaj at iptal etme ihtimali var olmadı yeni hesap açar ondanda 5 metre alırsın bunu monitör arkasına vs yapıştırırsın
Evettabi deniyim ingilizce mi yazmam gerekiyor?
Hayırlı olsun5 Metre çekildi, teşekkürler.