TOTEME İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZMIŞIM KOCAMAN İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZIYORAlıntıyı görüntüle
193tl gözüküyor bende
hocam 5 mt 61.90 a aldım benim arkada da led bulunuyor duvarımda bunuda masaya döşemeyi planlıyorum veya duvardakini yatağıma doğru uzatıp bunu pc arkasına aydınlatıcam +ları nelerdir parlaklık kısılıp açılıyor mu rgb mi düz led miTOTEME İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZMIŞIM KOCAMAN İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZIYOR
Çorbaaaaa ahsjsjsjsTOTEME İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZMIŞIM KOCAMAN İLK SİPARİŞE ÖZEL YAZIYOR
Vergiyi ödüyorsun 35 TL olarakAlıntıyı görüntüle bu niye bu kadar ucuz? ve kargo geldiği zaman ekstra ödemem gereken bir vergi/ücret var mıdır?
Parlaklık kısılıp açılıyor rgb düz led değil tek eksiği rainbow gibi efektler yok onların 3 metresi bu fiyata geliyor her ledi istediğiniz gibi ayarlamak için 3 metresine 100+ vermeniz lazım onlarda aRGB diye geçenler zatenhocam 5 mt 61.90 a aldım benim arkada da led bulunuyor duvarımda bunuda masaya döşemeyi planlıyorum veya duvardakini yatağıma doğru uzatıp bunu pc arkasına aydınlatıcam +ları nelerdir parlaklık kısılıp açılıyor mu rgb mi düz led mi
Okumaktan acizler çıldırcam yaÇorbaaaaa ahsjsjsjs
hocam pcden nasıl alabilirizİlk siparişe özel gizli sekmeden mobil veriyle google hesabı oluşturarak alın
1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
vergi odendigi icin alirken ucret odenmiyor geldigindeAlıntıyı görüntüle bu niye bu kadar ucuz? ve kargo geldiği zaman ekstra ödemem gereken bir vergi/ücret var mıdır?
pc den direkt yeni hesap acip siparis verebilirsinhocam pcden nasıl alabiliriz
super deal kisminda bircok ucuz urun var ben lehim makinasi aldim 184 tl ye uygun urunler var ordabeyler bende 5 metrede 55 TL kargo gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bu taktik sadece bu led şerittemi geçerli
turkiyede satilan 5050 ler gibi sik led yok daha aralikli 5050 ledler var ekstra olarak telefondan yonetiyorsun birde adreslene bilir led degil bu yuzden her ledi ayri ayri renklendiremiyorsun bunun yerine tek renk yada farkli modlari oluyor senin duvardaki ledin ile uyumlu olurhocam 5 mt 61.90 a aldım benim arkada da led bulunuyor duvarımda bunuda masaya döşemeyi planlıyorum veya duvardakini yatağıma doğru uzatıp bunu pc arkasına aydınlatıcam +ları nelerdir parlaklık kısılıp açılıyor mu rgb mi düz led mi
qr kod olmasi lazim qr kodu okutunca uygulamaya yonlediriyor yoksa youtube dan bak ordaki uygulama ile calisirBugün geldi benim ürün ama yanından kumanda vs çıkmadı. Telefondan uygulama aracılığıyla kontrol edilebiliyormuş sanırım. Hangi uygulama bu?
Uygulama qr kodla indirilebiliyorBugün geldi benim ürün ama yanından kumanda vs çıkmadı. Telefondan uygulama aracılığıyla kontrol edilebiliyormuş sanırım. Hangi uygulama bu?
Daha önce pcden hiç aliexpress hesabı açmadıysan ilk hesabın olduğu için sorun yaşamazsın direkt hesap açıp alhocam pcden nasıl alabiliriz
Hayır yeni hesap açıp istediğin ürünü arat çok satan veya fazla yorum alanların hemen hemen hepsinde yeni kullanıcı indirimi oluyor daha fazla ürün ve doğru sonuçlar için weden değil mobil uygulamadan arama yapbeyler bende 5 metrede 55 TL kargo gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bu taktik sadece bu led şerittemi geçerli