İlk siparişe özel gizli sekmeden mobil veriyle google hesabı oluşturarak alın fiyatı kesin değil ama yaklaşık olarak 70-80 bandında 5 metre olanıda var 100-115 arası olması lazım
1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Numarayı doğrulama amaçlı istiyor tek seferlik kod için giriyorsun o kadar hesaba telefon numarası eklemek zorunda değilsinGoogle telefon no istiyor hesap kabul etmiyor nasıl yapacağımızı detayli anlatirmisin
58 tl doğru kardeşim.5mt sepette 58 TL doğru mu yoksa extra bir ücret çıkıyor mu?
5 metre olanı aldım. Teşekkürler
5m aldım tşkler
Teşekkürler ben de aldım başka uygun gördüğünüz ürün var mı
Rica ederim indirimde olan diğer ürünler i,çin yeni hesapla ihtiyacınız olan şeyi aratıp ücretsiz sevkiyat olanlara bakmanız daha mantıklı onun dışında ürünler genel olarak linktek gibi58tl ye 5 metre aldım eyw kralsın
Ortalama iki hafta geçen haftaki iki siparişim 6 günde geldiben bayburtta yaşıyorum agalar ne zamana gelir tahmini?
ilk siparişe özel 40 liraya geldi toplamda teşekkürler.İlk siparişe özel gizli sekmeden mobil veriyle google hesabı oluşturarak alın fiyatı kesin değil ama yaklaşık olarak 70-80 bandında 5 metre olanıda var 100-115 arası olması lazım
1M/3m/5M 5050 RGB Led Åerit iÅıklar akıllı uygulama uzaktan renk deÄiÅtirme için LED TV arka iÅık odası dekoratif parti festivali - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Rica ederimilk siparişe özel 40 liraya geldi toplamda teşekkürler.