Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress 5 metre 3 çipli BT şerit led 55 TL

esodiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Esad Mudanyalı
Mobil veriden gizli sekmeyle hesap oluşturun hocam şimdi bir işlem yapmışsınız o para birkaç günde karta iade olur geçmişi her şeyiyle temizleyip söylediğim şekilde hesap oluşturun öyle alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam biri 3 biri 2 metre 2 led kullanıyorum şu anda masa için çok iyi oluyor

Alıntıyı görüntüle
Hocam bluetoothu bilgisayardan nasıl yönetcez?

~helloworld

80+ Bronze
İlk siparişe özel gizli sekmeden mobil veriyle google hesabı oluşturarak alın fiyatı kesin değil ama yaklaşık olarak 70-80 bandında 5 metre olanıda var 100-115 arası olması lazım

sağolasın hocam bi 5m daha çektim ,ama artık yeter 9 metre karelik odaya 25 metre led döşedim oyuncu odasından çıktı pavyona döndü artık

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Yılmaz
geçen hafta almıştım bugün türkiyeye giriş yapmış şuan 10tl daha ucuz birdaha aldım teşekkürler, ilk geleni kasa içine yapmayı düşünüyorum 2cisinide 5m+4m birleştirip masayı donatıcam.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bluetoothu bilgisayardan nasıl yönetcez?
Onu mobil uygulamadan yapabilirsiniz

sağolasın hocam bi 5m daha çektim ,ama artık yeter 9 metre karelik odaya 25 metre led döşedim oyuncu odasından çıktı pavyona döndü artık
Hesapları sık sık kontrol edin hocam siparişler iptal olabilir farklı sanal kartlarla alın mümkünse hayırlı olsun şimdiden

geçen hafta almıştım bugün türkiyeye giriş yapmış şuan 10tl daha ucuz birdaha aldım teşekkürler, ilk geleni kasa içine yapmayı düşünüyorum 2cisinide 5m+4m birleştirip masayı donatıcam.
Rica ederim bu hafta geçen haftaya göre daha uygun nedense tıraş makineside aynı şekilde

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Rusty
Bir şey sormak istiyorum. Dikdörtgen masanın her köşesine dönüp orada kesip ayrı olarak monitörün arkasına dört köşesinden dönüp bu iki LED şeridi bağlayıp, tek USB ile PC kasasına bağlamak istiyorum.Bu iki şeridi bağlamak için "T"gibi bağlantı aparatı nerede bulabilirim?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir şey sormak istiyorum. Dikdörtgen masanın her köşesine dönüp orada kesip ayrı olarak monitörün arkasına dört köşesinden dönüp bu iki LED şeridi bağlayıp, tek USB ile PC kasasına bağlamak istiyorum.Bu iki şeridi bağlamak için "T"gibi bağlantı aparatı nerede bulabilirim?
Öyle bir şey zor hocam 3 metre alır masa için kullanırsınız 1 veya 2 metrede monitöre alırsınız

Top Bottom