Neler Yeni

AliExpress arrived at linehaul office ne demek?

bloxx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
adil ozkan
Reis o degisyo ilk siparişim 20 günde Türkiye'ye geldi 2. siparişim 5 günde Türkiye'ye geldi şuan ilk siparişle birlikte beklemede sabit bir şeyi yok bu kargo olayının

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Benim kargo niye bu kadar geç geliyo 2 gün önce anca uzun mesafeli taşıma merkezine geldi. Toplam 21 gündür bekliyorum millete 20 günde evine geliyomuş benimki türkiyeye yeni geldi yorumlara göre daha 10 15 gün bekletceklermiş. Ama tahmini teslim tarihi haftaya perşembe yani 14 aralık. Her gün bakıyorum sayfaya ilk kez sipariş verdim aliexpresden.
Hocam bende 23 ünde aldım hâlâ bekliyorum TR gümrüğüne girdi diyor ama bilemiyorum.

bloxx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
adil ozkan
17Track indir ekle o bildirim atyo gelişme olduğunda genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç sorma knk bir video izledim gecen o aklıma geldi bu gumruktekiler cahilmis tam🤣🤣

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Tahmini teslim tarihinide geçti gümrük çalışmıyo heralde

bloxx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
adil ozkan
bugün linehaul ofisinden çıktı gümrük incelemeye girmiş şuan kargo benim

bloxx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
adil ozkan
reis o degisyo aynı gün geldi ofise farklı tarihlerde siapeisim ama daha geç çıktı geç verdim 20_30 gün suryo max

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Carriage Tracking
Uncle, can't we change our address during that waiting period? I wrote the city incorrectly.
Yes you can but it is not as easy as it seams. For that you need to understand what does arrived at line haul mean, it is a point where parcels arrive to stay for the alignment of further shipping arrangements. So may be your product stay to be align to a cargo specific for your location. You need to contact the shipping company and ask the favor if they became agree then yes you can.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,136
Üyeler
166,162
Son üye
Melih09
Top Bottom