Yardım Aliexpress bu ürün kaç tl vergi var

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
Screenshot_2021-06-03-21-40-04-666_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Kargo bedava diyor ancak vergisi kaç tl olur bunun

Veya kargo bedava olan önerebileceğiniz neon/led tarzı şeyler varsa onlarda olabilir

kargo bedava mı cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün linki atabilir misiniz

Usta ben 400 tl lik ürüne 30 tl vergi ödedim 5 kuruşluk şeye de 20 tl vergi ödedim sen alacaksan 40 tl ayır türkiyeye gelince ptt takip üzerinden görürsün kaç tl vergi geldiğini.

Nası yani 17 lira vergimi kesicek şundan

Ve vergiyi vermezsem nasıl olur veya nasıl oluyor kapıda mı veriyorum
Satin al kısmına geldiginizde eger vergi diye bir ibare goruyorsaniz uygulama icinde odersiniz( daha az vergi oduyorsunuz uygulamada olursa ve aras kargoyla geliyor) eger uygulamada satin al kismina geldikten sonra vergi diye bir ibare bulunmuyorsa en dusuk 17 tl vergi geliyor. Urunun fiyatina bagli biraz ve ptt kargoyla geliyor. Sizden vergi istiyorlar kapıda

Silindi

Satin al kısmına geldiginizde eger vergi diye bir ibare goruyorsaniz uygulama icinde odersiniz( daha az vergi oduyorsunuz uygulamada olursa ve aras kargoyla geliyor) eger uygulamada satin al kismina geldikten sonra vergi diye bir ibare bulunmuyorsa en dusuk 17 TL vergi geliyor. Urunun fiyatina bagli biraz ve ptt kargoyla geliyor. Sizden vergi istiyorlar kapıda
Usta ben 400 TL lik ürüne 30 TL vergi ödedim 5 kuruşluk şeye de 20 TL vergi ödedim sen alacaksan 40 TL ayır türkiyeye gelince ptt takip üzerinden görürsün kaç TL vergi geldiğini.
Peki vergiyi ödemek istemiyorum deyip ürünü teslim almazsam ne olur

Silindi

böyle bir konu var technopat sitesinde

Hangi ürün?

TRY 0.09 | Usb'li şerit LED ışık 5050 SMD USB Bluetooth RGB ışıkları esnek LED lamba bant şerit RGB TV masaüstü diyot bant denetleyici adaptörü

VADAAAA

Silindi

Geri gider, paran da gelir sana.

Her türlü vergi ödemek zorundasın, ortalama 15-20 tl vergi çıkacaktır.

Yani zaten 1 tl ödüyorum para iadesi yapmasa da olur ancak mahkeme cart curt uğraşır mıyım sıkıntı olur mu yani yoksa hiçbirşey olmadan direk geri mi döner

Geri gider, paran da gelir sana.

Her türlü vergi ödemek zorundasın, ortalama 15-20 TL vergi çıkacaktır.
Vergisi çok gelirse almıyorum dersem bir şey olmaz yani paramı iade etmeselerde olur 1tl zaten mahkeme felan uğraşmayalım o yüzden

Yani zaten 1 TL ödüyorum para iadesi yapmasa da olur ancak mahkeme cart curt uğraşır mıyım sıkıntı olur mu yani yoksa hiçbirşey olmadan direk geri mi döner
Dostum maksimum 20 TL vergi çıkacak. Ödeyip ürünün teslim alsan daha mantıklı değil mi? Neden bu kadar kasıyorsun ki? ''Direkt geri döner''

Yani zaten 1 TL ödüyorum para iadesi yapmasa da olur ancak mahkeme cart curt uğraşır mıyım sıkıntı olur mu yani yoksa hiçbirşey olmadan direk geri mi döner

Vergisi çok gelirse almıyorum dersem bir şey olmaz yani paramı iade etmeselerde olur 1tl zaten mahkeme felan uğraşmayalım o yüzden
Sen ürünü satın aldıktan sonra kargoya verilince bana takip numarası at ben sana özelden kaç tl vergi çıkacağını söylerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,278
Üyeler
187,175
Son üye
aarsln
Geri