En dusuk 17 oluyorAlıntıyı görüntüle
Kargo bedava diyor ancak vergisi kaç TL olur bunun
Veya kargo bedava olan önerebileceğiniz neon/led tarzı şeyler varsa onlarda olabilir
Satin al kısmına geldiginizde eger vergi diye bir ibare goruyorsaniz uygulama icinde odersiniz( daha az vergi oduyorsunuz uygulamada olursa ve aras kargoyla geliyor) eger uygulamada satin al kismina geldikten sonra vergi diye bir ibare bulunmuyorsa en dusuk 17 tl vergi geliyor. Urunun fiyatina bagli biraz ve ptt kargoyla geliyor. Sizden vergi istiyorlar kapıdaNası yani 17 lira vergimi kesicek şundan
Ve vergiyi vermezsem nasıl olur veya nasıl oluyor kapıda mı veriyorum
Satin al kısmına geldiginizde eger vergi diye bir ibare goruyorsaniz uygulama icinde odersiniz( daha az vergi oduyorsunuz uygulamada olursa ve aras kargoyla geliyor) eger uygulamada satin al kismina geldikten sonra vergi diye bir ibare bulunmuyorsa en dusuk 17 TL vergi geliyor. Urunun fiyatina bagli biraz ve ptt kargoyla geliyor. Sizden vergi istiyorlar kapıda
Peki vergiyi ödemek istemiyorum deyip ürünü teslim almazsam ne olurUsta ben 400 TL lik ürüne 30 TL vergi ödedim 5 kuruşluk şeye de 20 TL vergi ödedim sen alacaksan 40 TL ayır türkiyeye gelince ptt takip üzerinden görürsün kaç TL vergi geldiğini.
Silindi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki vergiyi ödemek istemiyorum deyip ürünü teslim almazsam ne olur
TRY 0.09 | Usb'li şerit LED ışık 5050 SMD USB Bluetooth RGB ışıkları esnek LED lamba bant şerit RGB TV masaüstü diyot bant denetleyici adaptörüHangi ürün?
Geri gider, paran da gelir sana.Silindi
Peki vergiyi ödemek istemiyorum deyip ürünü teslim almazsam ne olur
Vergisi çok gelirse almıyorum dersem bir şey olmaz yani paramı iade etmeselerde olur 1tl zaten mahkeme felan uğraşmayalım o yüzdenGeri gider, paran da gelir sana.
Her türlü vergi ödemek zorundasın, ortalama 15-20 TL vergi çıkacaktır.
Dostum maksimum 20 TL vergi çıkacak. Ödeyip ürünün teslim alsan daha mantıklı değil mi? Neden bu kadar kasıyorsun ki? ''Direkt geri döner''Yani zaten 1 TL ödüyorum para iadesi yapmasa da olur ancak mahkeme cart curt uğraşır mıyım sıkıntı olur mu yani yoksa hiçbirşey olmadan direk geri mi döner
Sen ürünü satın aldıktan sonra kargoya verilince bana takip numarası at ben sana özelden kaç tl vergi çıkacağını söylerim.Yani zaten 1 TL ödüyorum para iadesi yapmasa da olur ancak mahkeme cart curt uğraşır mıyım sıkıntı olur mu yani yoksa hiçbirşey olmadan direk geri mi döner
Vergisi çok gelirse almıyorum dersem bir şey olmaz yani paramı iade etmeselerde olur 1tl zaten mahkeme felan uğraşmayalım o yüzden