KingDeViL
80+ Bronze
Reis tekrar beZamanında attım. Alacaktınız
Alıntıyı görüntüle
Tekrar düşse keşke bende alsam. Makaron daraltmak için çok iyi iş görür.Reis tekrar be
Gravür, sıcak hava tabancası, voltaj ölçüm aleti bunlar düşse tekrarTekrar düşse keşke bende alsam. Makaron daraltmak için çok iyi iş görür.
Gravürler İstanbul'a indi gümrük işlemleri başladı. Ama ben yarın tatile çıkıyorum. Ptt 7 gün bekletiyor sanırım. Yetişemezsem geri gidecek artık.Gravür, sıcak hava tabancası, voltaj ölçüm aleti bunlar düşse tekrar
Zamanında attım. Alacaktınız
Alıntıyı görüntüle
Tekrar gelirse bana bir etiket atanın kırk yıl kölesi olurumReis tekrar be
O attığın çok iyiydi makaron da veriyordu yanında almadık kaçırdık ama ihtiyaç varmış ona beklemedeyizZamanında attım. Alacaktınız
Alıntıyı görüntüle
Hocam banada 67w destekleyen " type a to type c" kablo lazım, varmıdır acaba? Telefon xiaomi marka. Bi tane buldum 100w huawei destekler yazıyor ama altındada xiaomi 27w destekler diyor nedense.120W sarj cihazı 1.15 dolar
120W GaN USB Åarj hızlı Åarj hızlı Åarj 3.0 tip C kablo cep telefonu Åarj adaptörü iPhone Huawei Samsung Xiaomi - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ugreen 100W 2 Metre Kablo 1 dolar
Rj45 100W USB tip C için USB C kablosu Macbook iPad Samsung Xiaomi PD hızlı Åarj Åarj kablosu 5A e-iÅaretleyici çip hızlı USB C - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com