Hocam tekrar indirime girerse link atarmisiniz plastik kaynak makinesinin. Bu fiyata bedava gerçektenSonunda beklediğim ürün geldi. O gün bunu paylaşmamıştım. O fiyata içinden sadece kaynak telleri çıkar diyorum ama makinesi ile beraber geldi. 113TL yani bedavaya aldım. Keşke 5 tane alsaymışım.. Plastik kaynak makinesi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İnşallah düşerse 5 tane daha alacağım.Hocam tekrar indirime girerse link atarmisiniz plastik kaynak makinesinin. Bu fiyata bedava gerçekten
Fanlar ne kadar geldi hocam?İnşallah düşerse 5 tane daha alacağım.
Reverse 3x reverse fanlarım da geldi az önce. Temudan 1 hafta sonra sipariş vermiştim. Temu hala getirecek....
Tam hesaplamadım. 800-820'ye düşünce almıştım. Vergisiyle 1060 Tlmi ne tutmuştu. Bu reverselere 32.40 dolar ödemişim. 9 fana 3000-3300 arası ödedim gibi.Fanlar ne kadar geldi hocam?
Hocam ürün ptt ye verildiğinde kesin mesaj geliyor de mi?Sonunda beklediğim ürün geldi. O gün bunu paylaşmamıştım. O fiyata içinden sadece kaynak telleri çıkar diyorum ama makinesi ile beraber geldi. 113TL yani bedavaya aldım. Keşke 5 tane alsaymışım.. Plastik kaynak makinesi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çok nadir istisnalar olmakla birlikte geliyor.Hocam ürün ptt ye verildiğinde kesin mesaj geliyor de mi?
7 tane ürün 4 gündür gümrükte bekliyorda ondan sordum eyvallahÇok nadir istisnalar olmakla birlikte geliyor.
Nazarım değecek atma artık, çok iyi duruyor.İnşallah düşerse 5 tane daha alacağım.
Reverse 3x reverse fanlarım da geldi az önce. Temudan 1 hafta sonra sipariş vermiştim. Temu hala getirecek....
Hepsini kasaya montajlayınca da atayım başka atmam . Bu arada benim sıvı soğutucu 240lık ya onun fanları radyatörün üstüne bu yeni aldıklarımdan 2 tane radyatör altına takayım diyorum. Radyatörü tost yapacağım yani. Ama bana ekstra fan vidası lazım bunu için.Nazarım değecek atma artık, çok iyi duruyor.
İndirim bitti kardeşim. Bu arada ben bunu 113 TL'ye değil 101 TL'ye almışım.Kaynak makinesinin linki var mı hocam ?
ucuza kargo ücretsiz bulan link atsın ben bulamadımHepsini kasaya montajlayınca da atayım başka atmam . Bu arada benim sıvı soğutucu 240lık ya onun fanları radyatörün üstüne bu yeni aldıklarımdan 2 tane radyatör altına takayım diyorum. Radyatörü tost yapacağım yani. Ama bana ekstra fan vidası lazım bunu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim bitti kardeşim. Bu arada ben bunu 113 TL'ye değil 101 TL'ye almışım.
Kırmızı plastik kaynakçı 50W sıcak çivi tabancası ile 200/400/800 çivi araba tampon tamir kiti çatlama aracı garaj Nailer PVC makine kaynak - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com