Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Aliexpress ile görüştük satıcıya yönlendirdi. Satıcı ülkenizdeki taşıyıcı ile görüşün dedi :D. Bizim gümrük durdurdu ürünlerin kargolanmasını..
Ne Aliexpress'teki müşteri temsilcisi ne de satıcı bu detayları bilemez dostum. Sonuçta gümrükten ürünler gelmeye devam ediyor (bana daha bugün Çin'den paket geldi), bence Aliexpress de bu karar çıktıktan sonra durumu görmek istediği için gönderimleri durdurdu.

Bir ihtimal de Choice Day ve ilk alışveriş muhabbetini çok istismar etmiş olabiliriz (ülke olarak). Adamlar da hiç mi 2. sipariş veren yok koca ülkede deyip fişi çekmiş olabilir :D

KingDeViL

80+ Bronze
Ne Aliexpress'teki müşteri temsilcisi ne de satıcı bu detayları bilemez dostum. Sonuçta gümrükten ürünler gelmeye devam ediyor (bana daha bugün Çin'den paket geldi), bence Aliexpress de bu karar çıktıktan sonra durumu görmek istediği için gönderimleri durdurdu.

Bir ihtimal de Choice Day ve ilk alışveriş muhabbetini çok istismar etmiş olabiliriz (ülke olarak). Adamlar da hiç mi 2. sipariş veren yok koca ülkede deyip fişi çekmiş olabilir :D
Bu iş biraz tuaf. Sadece Choice Day yazan ürünler gönderilmiyor. Ben hala ilk indirim ürünü bulup sipariş veriyorum. 2 kargom yolda şuan. Choice Day yazıyosa tıklamayın bile..

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
muhammet emin çetinkaya
220TL kargo ücreti var sanki onun. Kargo ücretsizse 34tl kontrolcü bedava. Al gitsin. Yalnız aynı kasa 4pinli olanı var ona dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu diyorum ama aklıma şu geldi. Fanların ledlerinin sırasıyla yanma efekti çoklayıcı ile değil, kontrolcü ile oluyor diye sanırım. Sen böyle kasanın etrafını gezen bir efekt yapacaksan kontrolcü ile yaparsın gibime geliyor. Tam da emin olamadım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**********************************************************************************************************************
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4Pinli fan kontrolcü

Alıntıyı görüntüle
Son atığınız 4pin rgb ile uyumlu mu? 6pin yazdığı için soruyorum.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bora
Bu iş biraz tuaf. Sadece Choice Day yazan ürünler gönderilmiyor. Ben hala ilk indirim ürünü bulup sipariş veriyorum. 2 kargom yolda şuan. Choice Day yazıyosa tıklamayın bile..
Elektrikli tornavida varmı hocam😁

KingDeViL

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: umtb

KingDeViL

80+ Bronze
4pin rgb fanlar için varmi iyi bisey (kontrolcü)
Şunlara bir bak istersen. Kumandalı olan kontrolcüdür de diğeri kontrolcü mü çoklayıcı mı bilemedim.

emreyol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus emre yolgiden
Screenshot_20240806_015817_One UI Home.jpg

21inden sonraya sipariş kalırsa sıkıntı olabilir.

KingDeViL

80+ Bronze

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ebubekir usta
kaliteli birşeyler önerin pahalı oolmasın

KingDeViL

80+ Bronze