Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Baran Kut
Tr ye neden sipariş durdurulduğu belli oldu
Hocam bu vergiyi biz ödemiyor muyuz peki? Şirketler satışını niye durdursun ki? Yoksa şirketlerin ayrıca kendilerinin de ödemesi gereken bir meblağ mı eklenmiş?

umtb

80+
Hocam bu vergiyi biz ödemiyor muyuz peki? Şirketler satışını niye durdursun ki? Yoksa şirketlerin ayrıca kendilerinin de ödemesi gereken bir meblağ mı eklenmiş?
Hocam vergiyi otomatik bizden tahsis ediyorlar birde galiba bazı ürünlerin gümrük standartları değişmiş o yüzden durdurmuşlardır sorun çıkmasın diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok abi yok gerçekten cok yazık :(
Berat Albayrak döneminden beri hükümete yakın kesimden birilerinde yurt dışından ürün getirmeye karşı inanılmaz bir karşı duruş var çok ağır vergilerle hemen vatandaşın üstüne çöküyorlar

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Baran Kut
Hocam vergiyi otomatik bizden tahsis ediyorlar birde galiba bazı ürünlerin gümrük standartları değişmiş o yüzden durdurmuşlardır sorun çıkmasın diye
O zaman bir süre sonra yine açarlar muhtemelen

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Rusty
İthalatı engellemeye çalışıyorlar içerde dönsün para ama dönmüyor çünkü ülke içinde kimse üretim yapmıyor nasıl olacak.

umtb

80+
O zaman bir süre sonra yine açarlar muhtemelen
Büyük ihtimalle ama choice day indirimleri bugün son gün bitecek umarım gün bitmeden açılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İthalatı engellemeye çalışıyorlar içerde dönsün para ama dönmüyor çünkü ülke içinde kimse üretim yapmıyor nasıl olacak.
Maalesef geçen pcb kartlar ile ilgili bi sınırlama getirdiler ülke içinde PCB üreten yok ve tesis kurulması çok masraflı zor olan bir iş

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Axl Rose
Çünkü diyelim sipariş verdik ve bugünkü şartlarla vergisi tahsil edildi, kargo süresinden dolayı da mevzuat değiştikten sonra gümrüğe geldi. Burası Türkiye olduğu için gümrük memuru diyebilir ki burada eksik vergi hesaplanmış, alıcıdan tahsil edilmesi gerekir. Alıcı da hayır ben bu vergiyi ödemem, zaten satın alırken vergisini ödedim derse, ürünler geri döner ve ciddi maliyetlerle karşılaşılabilir. Aliexpress bu sebeple durdurmuş olabilir.

KingDeViL

80+ Bronze
Çünkü diyelim sipariş verdik ve bugünkü şartlarla vergisi tahsil edildi, kargo süresinden dolayı da mevzuat değiştikten sonra gümrüğe geldi. Burası Türkiye olduğu için gümrük memuru diyebilir ki burada eksik vergi hesaplanmış, alıcıdan tahsil edilmesi gerekir. Alıcı da hayır ben bu vergiyi ödemem, zaten satın alırken vergisini ödedim derse, ürünler geri döner ve ciddi maliyetlerle karşılaşılabilir. Aliexpress bu sebeple durdurmuş olabilir.
Aliexpress ile görüştük satıcıya yönlendirdi. Satıcı ülkenizdeki taşıyıcı ile görüşün dedi :D. Bizim gümrük durdurdu ürünlerin kargolanmasını..

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Rusty
Arkadaşlar yararlı biseyler varsa atalım bundan sonra bişey alınmayacağı kesinleşti. Ne alsak kârdır.

KingDeViL

80+ Bronze
Benden size tavsiye. Sahibindendekiler uyanmadan ihtiyacınız olan ürünleri fiyatlarını yükseltmeden almaya bakın :D Yarın fiyatları değiştirmeye başlarlar.

hikoo

80+ Bronze
Gumrukte irsaliyesi gecilen urune kdv gecilmez, gumrukte beklese ne olur. Alin ne alacaginiz varsa 15 gunde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,013
Üyeler
163,091
Son üye
diyarckw