Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

KingDeViL

80+ Bronze
Şu fanları halledebilsem SignalRGB ile dehşet bir senkronizasyon ayarlicam da bi türlü nasip olmadı. Ama bu attıkların ve senin kullandığın SignalRGB ile uyumlu mu bilmiyorum. Kullanmıyorsan bi' denemen yok mu :) @KingDeViL
Bir deneyeyim bakalım. Sırası ile yanması için fanların rgb pinlerini de sırayla takmak lazım. 1. fanın rgb fişini kontrolcüdeki 1. yere takmak lazım. Benimkisi karışık olması lazım :D. Ama programı bir denetim.

Yükledim. Fanları gördü ama benim fanlar birbirine geçmeli olduğundan hepsi aynı anda efekt uyguluyor. Tek kablodan argb bağlandığı için sanırım.

Son düzenleme:

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Ömer
Bir deneyeyim bakalım. Sırası ile yanması için fanların rgb pinlerini de sırayla takmak lazım. 1. fanın rgb fişini kontrolcüdeki 1. yere takmak lazım. Benimkisi karışık olması lazım :D. Ama programı bir denetim.

Yükledim. Fanları gördü ama benim fanlar birbirine geçmeli olduğundan hepsi aynı anda efekt uyguluyor. Tek kablodan argb bağlandığı için sanırım.
Hangi attığın kontrolcü var sende attıklarının arasından SignalRGB'nin tanıdığı.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Fanların lınkı gelırmı

KingDeViL

80+ Bronze
Hangi attığın kontrolcü var sende attıklarının arasından SignalRGB'nin tanıdığı.
Bende kontrolcü yok. Çoğaltıcı var. Anakart kontrol ediyor zaten. Aşağıda linkini attığım var birde kasanın kendi çoğaltıcısı.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanların lınkı gelırmı

9 tane bundan aldım. 800-820 Tl civarındaydı aldığımda. Vergisiyle 1050 felan.

Video çektim ama camı çıkarttığım halde iyi çekemedik.

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Bende kontrolcü yok. Çoğaltıcı var. Anakart kontrol ediyor zaten. Aşağıda linkini attığım var birde kasanın kendi çoğaltıcısı.

9 tane bundan aldım. 800-820 Tl civarındaydı aldığımda. Vergisiyle 1050 felan.

Güzel fanmis linli fanlar gibi ses olarak nasıllar acaba akvaryum kasada alicam beyaz 9tane fan min 3k desek kasalara çok pahalı ya kasnizin modeli nedir acaba

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Ömer
Kameralarda genellikle gördüğünü yakalayamıyorsun özellikle bu aydınlatma işlerinde. Sana zehri verdim artık saatlerce kurcala programı çok güzel şeyler var :kekw:

KingDeViL

80+ Bronze
Kameralarda genellikle gördüğünü yakalayamıyorsun özellikle bu aydınlatma işlerinde. Sana zehri verdim artık saatlerce kurcala programı çok güzel şeyler var :kekw:
Çok fazla ayar var aynen. Bir ara bozdum. Meğer Asus'un programı ile çakışmış. Onu kapatınca düzeldi. Güzel efektler var fakat Free olanlar az gibi. Biraz daha kurcalarım ama.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Ömer
Çok fazla ayar var aynen. Bir ara bozdum. Meğer Asus'un programı ile çakışmış. Onu kapatınca düzeldi. Güzel efektler var fakat Free olanlar az gibi. Biraz daha kurcalarım ama.
Tuya desteği getirdikleri an başka boyut olur hali hazırda hue-govee-nanoleaf-wled desteği mevcut varsa ürünün onları da eşleştirebiliyorsun network bölümünden.

KingDeViL

80+ Bronze
Güzel fanmis linli fanlar gibi ses olarak nasıllar acaba akvaryum kasada alicam beyaz 9tane fan min 3k desek kasalara çok pahalı ya kasnizin modeli nedir acaba
Benim kasa zalman z10 plus. Fanlar çok kaliteli. Elinize aldığınızda ağırlığından kalitesi anlaşılıyor. Ses olarak da sanki çalışmıyor gibi sessiz. Son ayarda fan sesi her fandaki gibi sesli. Ürün 2000rmp diyor ama 1800-1900 rmpi geçmiyor. Sadece sıvı soğutma radyatörünü soğutup soğutmadıklarına pek emin olamadım. Yaprakları radyatör için açısı uygun mu pek anlamıyorum.

Tek eksiğim ezsoz fanı için ekstra 1 kabloya ihtiyacım vardı. 6 dolara düşünce bugün aldım mecbur. 204 Tl bir kabloya bayıldık :D.
1722727469307.png

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Zor. 3 ayda 1-2 kere 34Tl'ye düştüğünü gördüm. Şuan gönderimlerde kapalı olduğundan zor denk gelir. Ama imkansız değil.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
6 pin argb var mıdır aceba ? Denk geldiniz mi ?

KingDeViL

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,089
Üyeler
160,354
Son üye
Kenwn
Top Bottom