şimdiye kadar hizmetleriniz için teşekkürler hocam : D
şimdiye kadar hizmetleriniz için teşekkürler hocam : D
60-70 Tl vergi veriyorduk. 120 tl vereceğiz. Bizim aldıklarımızda bir şey değişmedi bence. Kargolarını açsalar yeter. 100tl fazla veririz sıkıntı yokşimdiye kadar hizmetleriniz için teşekkürler hocam : D
3pin girişin yoksa sen kontrolcü alıp kumandadan değiştireceksin renkleri. Reset tuşuna da bağlarsın istersen hem reset hem kumandadan değişim olur.@KingDeViL hocam 3pin arbg çoklayıcı olup hem kontrolcüsü olan bi ürün var mı ? anakartta 3pin argb giriş yok
kontrolçü var mı peki aliexpresste şuan zamlar olmadan alayım diyorum kasa reset tuşu bozmak istemiyorum bazen reset zamanları olduğunda iş yapıor3pin girişin yoksa sen kontrolcü alıp kumandadan değiştireceksin renkleri. Reset tuşuna da bağlarsın istersen hem reset hem kumandadan değişim olur.
Size kontrolcü atmaktan gına geldi Her gelen kontrolcü diyorkontrolçü var mı peki aliexpresste şuan zamlar olmadan alayım diyorum kasa reset tuşu bozmak istemiyorum bazen reset zamanları olduğunda iş yapıor
Fakat yine çoğu choice day ürününde karfolar kapalı 2 3 gün içinde açılması lazım yoksa gümrüğe yetişmeyebilir.7 adet yüksek hızlı çelik kesme bıçakları: ahÅap, plastik, bakır, alüminyum ve yumuÅak metalleri kolaylıkla kesin! - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
150mm 100mm elektronik dijital kumpas karbon Fiber arama sürmeli kaliper ölçer mikrometre dijital cetvel ölçme aracı - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Mini isı çanta mühürleme makinesi paketi mühürleyen çanta plastik gıda mühürleyen klip çanta el mühürleyen gıda ambalaj ısıyla yapıÅtırma! - AliExpress 6
Alıntıyı görüntüle