LutfuPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 348
şimdi ali %30 vergi alıyor dimiürünlerden, olur da %60lık tarihe denk gelirse elden mi isterler teslim anında ?
2 haftadır kullanıyorum çok iyi hava veriyor. İlk kademe bile yetiyor.![]()
TOPK K52 USB Mini masa fanı taşınabilir 3-Speed rüzgar küçük soğutma fanı ev 360 ve masaüstü için ofis masası ° dönebilir - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Daha önce alamayan alsın kaçırmasın.
ben de aldım çok iyiydi harbiden hem de sessiz2 haftadır kullanıyorum çok iyi hava veriyor. İlk kademe bile yetiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18 yaşından küçük birinin tcsini kullansam sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz.18 yaşından küçük birinin tcsini kullansam sıkıntı olur mu?
her ay diye biliyorumArkadaşlar herkes için aylık 5 limit var ya bu limit her ayın başında mı değişiyor yoksa alışverişi yaptığın tarihin üzerinden 1 ay mı geçmesi mi lazım
Herkesin merak ettiği fakat yetkililerin bile net olarak bilmediği o malum soru.Arkadaşlar herkes için aylık 5 limit var ya bu limit her ayın başında mı değişiyor yoksa alışverişi yaptığın tarihin üzerinden 1 ay mı geçmesi mi lazım
1 saat önce 3 tane açtım + siparişler verdim. Ama bakalım gümrük bizi patlatacak mı son kıyağını yapacak mı göreceğiz.Sizler nasıl hesap açıyorsunuz nerden açsam banlıyor muhtemelen mac adresinden tespit ediyor bundan 1 ay önce çok kolay açılıyordu baya uğraşıp fixlemişler
reis 3 ünüde aynı ürün aldın sadece e posta farklıydı doğru mu?1 saat önce 3 tane açtım + siparişler verdim. Ama bakalım gümrük bizi patlatacak mı son kıyağını yapacak mı göreceğiz.