yaman..k
80+ Silver
Fazla vergi almak için ellerinddn geleni yapıcaklar gibi çin gümrüğünden 2 3 günde çıkıyosa bizim gümrükte 1 hafta bekler vergi için.
Fazla vergi almak için ellerinddn geleni yapıcaklar gibi çin gümrüğünden 2 3 günde çıkıyosa bizim gümrükte 1 hafta bekler vergi için.
Peki ne olmasını bekliyorlar biz ürünlerin zaten vergisini önden ödeyerek aldık yasa geriye işlemez ikinci kez vergiyi nasıl kesecekler.Aliexpreste sıkıntı var. 2 günde onların gümrüğünün işlemleri biterdi. Daha hareket yok. 20 Ağustos'tan sonra mı elimize ulaşmasını istiyorlar nedir..
Alıntıyı görüntüle
Ben Çin'lilere güveniyorum. Onların gümrüğünü bizimkiler kapatmıştır. Geçende kargoları kapattıkları gibi. Fakat daha ürün onların gümrüğe bile ulaşmamış gibi.Fazla vergi almak için ellerinddn geleni yapıcaklar gibi çin gümrüğünden 2 3 günde çıkıyosa bizim gümrükte 1 hafta bekler vergi için.
İndirimler bitti hocam 2 3 tane güzel ürün aldım ben.Vergi zammından önce alayım bir şeyler diye bakınıyorum ama hiç bir şey yok alınacak.
Artık o garip oyunlarını oynayıp indirim kuponu almak lazım bazen işe yarar şeyler düşüyor.
Şu ürün mükemmel bir ürün benimki de geldi kullanıyorum 1 2 gündür trde var ama 500 1000 lira değmez deyip vermiyordum bu zamana kadar işkence çekmişim falçatayla bıçakla çakmakla yakıp çekerek tırnakla dişle kablo az koparmadım alet işler el övünür gerçekten haklı bir cümle.Son ürünümü de teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
Temu gümrük işinde zayıf. Çok bekletiyor.2 Gün öncede benim ledler geldi kargo kalmadı temudakiler hariç onlar 5 gündür gümrükte bekliyor 1 ayı bulur gibime geliyor
Bende neşterle soymaktan gına gelmişti. Artık kurtuldum valla. Hatta bunun farklı versiyonları da var. İndirim olursa onlardan da alacağım.Şu ürün mükemmel bir ürün benimki de geldi kullanıyorum 1 2 gündür trde var ama 500 1000 lira değmez deyip vermiyordum bu zamana kadar işkence çekmişim falçatayla bıçakla çakmakla yakıp çekerek tırnakla dişle kablo az koparmadım alet işler el övünür gerçekten haklı bir cümle.
Linki var mı hocam?Son ürünümü de teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle