ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Teşekkürler
Teşekkürler
Bunu takip et. Fiyat düşerse alırsın. Daha düşüğünü bulamadım.güzel bi hızlı şarj adaptörü varsa link atar mısınız ya 20w
Tornavida seti bulabilen varsa atarsa sevinirim 100 116 120 in 1 yazan ürünlerden
üstteki 116 parça olan 30 satmış güvenilir midir alınır mı116 in 1 Hassas Tornavida Seti 98 Manyetik Phillips Torx Uçları ile Ãok Fonksiyonlu El Onarım Aracı iPhone Drone PC için - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
32 In 1 çok fonksiyonlu tornavida kombinasyonu ev taÅınabilir çapraz manyetik hassas tornavida seti bakım aracı - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Alttaki ürün 7 tane satılmış ama bana sorunsuz geldi. 1 yorum var oda bana ait . Ama sana kalmış. İstersen başka satıcı da araştırabilirsin.üstteki 116 parça olan 30 satmış güvenilir midir alınır mı
Başka satıcıda bulamadım 116lık 34 TL'yeAlttaki ürün 7 tane satılmış ama bana sorunsuz geldi. 1 yorum var oda bana ait . Ama sana kalmış. İstersen başka satıcı da araştırabilirsin.
TaÅınabilir PWM adaptör kablosu kadın erkek güç çok Splitter PVC yalıtım malzemesi PC kasa fanı için uzatma kablosu konektörü - AliExpress 7
USB Akülü Döner Alet Kiti AÄaç Ä°Åleme Gravür Kalem DIY Takı Metal Cam Mini Kablosuz Matkap - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum satıcının profiline baktım. Adam bir sürü satış yapmış. Alabilirsin sıkıntı olmaz. Aliexpressteki satıcıların mantığını çözdüm. Adamlar aynı ürünü 4-5 kere ilan açıyorlar. Hepsinin fiyatı farklı oluyor. İçlerinde 1 tanesi 34tl oluyor. Onu kovalıyoruz.Başka satıcıda bulamadım 116lık 34 TL'ye
Gelme olasılığı yüksek. Şuan var ama fiyatı şu şekilde :Bunu kaçırdık gelirmi yine bundan
Bu alınabilir çok lazım olmasada arasıra ihtiyaç oluyor.Akü test cihazı. Sarı sitede 350-750 arası.
ANENG BT-171 çok fonksiyonlu pil test 12V oto tamir sanayi algılama LED ters ekran ile elektrikçi aracı - AliExpress
Alıntıyı görüntüle