KingDeViL
80+ Bronze
Kontrolcü lazım size. Bu attığım çoğaltıcı.argb kule tipi soğutucum var ama anakartımda argb desteği olmadığı için kullanamıyorum. Bunu alsam olur mu?
Kontrolcü lazım size. Bu attığım çoğaltıcı.argb kule tipi soğutucum var ama anakartımda argb desteği olmadığı için kullanamıyorum. Bunu alsam olur mu?
Bildiğiniz güzel bir ARGB kontrolcü var mı?Kontrolcü lazım size. Bu attığım çoğaltıcı.
Bildiğim yok ama çok görüp paylaştığım oldu. Şuan indirimde var mı bilemiyorum. Birde mesela benim kasada 2 tane kontrolcü var. İkisi de 6 pinli fanlar için. Sizin fanlar kaç pinliyse ona göre bakmanız gerek.Bildiğiniz güzel bir ARGB kontrolcü var mı?
Bendekiler 4 pin diye hatırlıyorum.Bildiğim yok ama çok görüp paylaştığım oldu. Şuan indirimde var mı bilemiyorum. Birde mesela benim kasada 2 tane kontrolcü var. İkisi de 6 pinli fanlar için. Sizin fanlar kaç pinliyse ona göre bakmanız gerek.
Şu işini görür diye tahmin ediyorum. Şimdilik en düşük fiyatlı bu vardı. Ara ara 34Tlye düştüğünü hatırlıyorum.Bendekiler 4 pin diye hatırlıyorum.
hocam usb led ışığı alacağım ama kurulum hakkında bir bilgim yok.Kesiliyormu bu led ? usb ye bağlaması zor mu?GüneÅ LED kamp iÅık su geçirmez Åarj edilebilir çadır lambası taÅınabilir fenerler açık acil durum iÅıkları pazar enerji tasarrufu ampul - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Oda için 5V Usb Led ıÅıkları 5050 Rgb Led Åerit 5 10 metre diyot bant Gamer dekorasyon buz dize Bar aydınlatma yapıÅtırıcı Led Åerit - AliExpress 39
Alıntıyı görüntüle
Tıbbi Sıcaklık Kızılötesi Termometre Alın Dijital temassız Termometre LED Ekran AteÅ Ãlçü Aracı Bebek YetiÅkin Için - AliExpress 66
Alıntıyı görüntüle
USB Åarj edilebilir far taÅınabilir 5LED far dahili pil meÅale taÅınabilir çalıÅma iÅık balıkçılık kamp baÅkanı iÅık için T - AliExpress 30
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
TaÅınabilir hızlı kuru tırnak kurutma makinesi Mini UV LED tırnak lambası ev Salon araçları için profesyonel tırnak fototerapi el feneri kalem - AliExpress 66
Alıntıyı görüntüle
Sorunuzu anlamadım. Kesiliyor mu derken ? Bir de zamlanmış fiyat. 34Tlden 84e çıkmış.hocam usb led ışığı alacağım ama kurulum hakkında bir bilgim yok.Kesiliyormu bu led ? usb ye bağlaması zor mu?
Mobil veri farklı cihaz ile dene pc tel gibi, aynı ipden şüpheli işlem sayıyor olabilir.bu indirimler çok güzel ama şu insafsız aliexpress bi sipariş geçmeme izin verse çok daha iyi olucak kaç tane yeni , eski (2,3 yıllık) hesaplar ile denediysem hepsinde ödemeyi kabul etmeyip itiraz etmemi istiyor denemediğim banka kalmadı desem yeridir