🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

Bildiğiniz güzel bir ARGB kontrolcü var mı?
Bildiğim yok ama çok görüp paylaştığım oldu. Şuan indirimde var mı bilemiyorum. Birde mesela benim kasada 2 tane kontrolcü var. İkisi de 6 pinli fanlar için. Sizin fanlar kaç pinliyse ona göre bakmanız gerek.

1720217314625.png

1720217739359.png

1720218118972.png

1720219346396.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1720219936720.png

Son düzenleme:
Bildiğim yok ama çok görüp paylaştığım oldu. Şuan indirimde var mı bilemiyorum. Birde mesela benim kasada 2 tane kontrolcü var. İkisi de 6 pinli fanlar için. Sizin fanlar kaç pinliyse ona göre bakmanız gerek.
Bendekiler 4 pin diye hatırlıyorum.

hocam usb led ışığı alacağım ama kurulum hakkında bir bilgim yok.Kesiliyormu bu led ? usb ye bağlaması zor mu?
Sorunuzu anlamadım. Kesiliyor mu derken ? Bir de zamlanmış fiyat. 34Tlden 84e çıkmış.

bu indirimler çok güzel ama şu insafsız aliexpress bi sipariş geçmeme izin verse çok daha iyi olucak kaç tane yeni , eski (2,3 yıllık) hesaplar ile denediysem hepsinde ödemeyi kabul etmeyip itiraz etmemi istiyor denemediğim banka kalmadı desem yeridir

bu indirimler çok güzel ama şu insafsız aliexpress bi sipariş geçmeme izin verse çok daha iyi olucak kaç tane yeni , eski (2,3 yıllık) hesaplar ile denediysem hepsinde ödemeyi kabul etmeyip itiraz etmemi istiyor denemediğim banka kalmadı desem yeridir
Mobil veri farklı cihaz ile dene pc tel gibi, aynı ipden şüpheli işlem sayıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,242
Üyeler
192,969
Son üye
Buğrahan arslan
Geri