Kesiliyor ancak bağlanması çok zor tekrardan. Bendeki koptuğu için lehimle denedim ama tutturamadım baya el becerisi istiyor. En son pin yerlerinden delik açıp o şekilde tutturup çalıştırdım ama fazla sağlam olmuyor. Sabit bir yerde bantlayıp kullanıyorum şuan ama rüzgar biraz sağlam esse kopacak gibi duruyor.hocam usb led ışığı alacağım ama kurulum hakkında bir bilgim yok.Kesiliyormu bu led ? usb ye bağlaması zor mu?
Hocam siz sürekli yeni hesap açıp alışveriş yapıyorsunuz galiba. Ben alışveriş yaparken hata veriyor artık. Nasıl çözüyorsunuz siz?![]()
Otomatik tel striptizci ve kesici YE-D10 pense 2 in 1 aÄır araçları 0.03-10mm2/32-7AWG Mini elektrik tamir araçları - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
![]()
Ev için ThermoPro TP50 dijital kapalı termometre higrometre sıcaklık nem monitör - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
![]()
ThermoPro TP53 dijital kapalı oda arka iÅık termometre higrometre sıcaklık ev için - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
UTP/STP çok amaçlı kablo sıyırma pense çok fonksiyonlu kablo striptizci aÄ telefon kablosu için el aletleri pense - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Adres aynı, telefon aynı, kredi kart aynı. Bende sıkıntı olmuyor. Gizli sekmelerden hesap oluşturuyorum.Hocam siz sürekli yeni hesap açıp alışveriş yapıyorsunuz galiba. Ben alışveriş yaparken hata veriyor artık. Nasıl çözüyorsunuz siz?
Vergiyle kaça geliyor?![]()
6 1 elektrikli tornavida hassas setleri güç araçları Åarj edilebilir manyetik Mini küçük bit için Xiaomi cep telefonu tamir - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
270Vergiyle kaça geliyor?