Neler Yeni

AliExpress den alışveriş yapmak güvenli mi?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
1.407,42TL 66%OFF | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık

Bu ürünü alacağım. Ama ilk alışverişim olacak burada. Bu yüzden ister istemez merak ediyorum. Ürünün yanlış gelme veya kırık bozuk gelme durumlarında iade hakkım olur mu veya ilgili bir yer midir? Yoksa amazondan bu fiyatin 200 tl fazlasına aynı özelliklere sahip farklı modelini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiç yorum yok Amazon daha güvenli olur. Aliexpress'ten alacaksan bolca olumlu yorum olmasına dikkat et.

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
1.407,42TL 66%OFF | WiFi 6 ve Bluetooth akıllı Mini taşınabilir projektör ile Android 11 projektör 2.4g 5.8g cep açık

Bu ürünü alacağım. Ama ilk alışverişim olacak burada. Bu yüzden ister istemez merak ediyorum. Ürünün yanlış gelme veya kırık bozuk gelme durumlarında iade hakkım olur mu veya ilgili bir yer midir? Yoksa amazondan bu fiyatin 200 TL fazlasına aynı özelliklere sahip farklı modelini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
200 tl için riske atmaya değmez hem 1 ay kargo bekleyeceksin. doların 3 4 lira olduğu zamanlar ıvır zıvır bir sürü alışveriş yaptım hepsi sorunsuz geldi ama şu an için pek mantıklı değil, spesifik ürünler dışında

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç yorum yok Amazon daha güvenli olur. Aliexpress'ten alacaksan bolca olumlu yorum olmasına dikkat et.
bunu forumda gordum galiba yeni cıkmıs o yuzden yorum olmayabılır ama amzon bence de daha guvenlı. buradan hıc alısverıs yapmadım 200 lıra ıcın tongaya gelırız :D tesekkur ederım cevap ıcın
Mesaj otomatik birleştirildi:

200 TL için riske atmaya değmez hem 1 ay kargo bekleyeceksin. doların 3 4 lira olduğu zamanlar ıvır zıvır bir sürü alışveriş yaptım hepsi sorunsuz geldi ama şu an için pek mantıklı değil, spesifik ürünler dışında
haklısın. amazondan almak daha mantıklı. tesekkur edrım

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
şöyle bir konu başlığı var, sanırım 200 tl farkla amazonda var dediğiniz ürün buydu. değilse de işinize yarayabilir diye bırakıyorum.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
şöyle bir konu başlığı var, sanırım 200 TL farkla amazonda var dediğiniz ürün buydu. değilse de işinize yarayabilir diye bırakıyorum.
Evet bu ürün. Bunu alacağım amazondan. Daha iyisi var mıdır sence 3k ya kadar çıkabilirim de. Yoksa bunu alcam akşam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici

Bu ürünü alacağım. Ama ilk alışverişim olacak burada. Bu yüzden ister istemez merak ediyorum. Ürünün yanlış gelme veya kırık bozuk gelme durumlarında iade hakkım olur mu veya ilgili bir yer midir? Yoksa amazondan bu fiyatin 200 TL fazlasına aynı özelliklere sahip farklı modelini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?
oyle gelmesi durumunda anlasmazlik aciyorsunuz ve para iadesi aliyorsunuz amazondaki urun yerine bu denenebilir cunku isik parlakligi daha fazla

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
oyle gelmesi durumunda anlasmazlik aciyorsunuz ve para iadesi aliyorsunuz amazondaki urun yerine bu denenebilir cunku isik parlakligi daha fazla
Aldım artık ve zaten bunun fiyatı alacağım zaman 3kydi vergiyle diğeri 2300 e geldi. Şuan bilmiyorum kaç

3100 küsur olmuş baktım şimdi. Dediğim zaman riske girmek istemedim bilmediğim yer diye

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Satıcılara dikkat ederek ürün alırsan türkiyedeki sitelerden bile daha iyi destek oluyorlar. Sorununu gayet iyi şekilde çözüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Aldım artık ve zaten bunun fiyatı alacağım zaman 3kydi vergiyle diğeri 2300 e geldi. Şuan bilmiyorum kaç

3100 küsur olmuş baktım şimdi. Dediğim zaman riske girmek istemedim bilmediğim yer diye
ben diger konuya link atmistim 2370 kusure geliyordu vergi ile

1707245134170.png

1707245302817.png

suanda bu fiyata geliyor

Son düzenleme:

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
ben diger konuya link atmistim 2370 kusure geliyordu vergi ile

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
suanda bu fiyata geliyor

Aldık artık. Yapacak bir şey yok. AliExpress riske girme vs denildiği için almadım. Yoksa buradan alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
Aldık artık. Yapacak bir şey yok. AliExpress riske girme vs denildiği için almadım. Yoksa buradan alırdım.
Satici güvenilir daha once alışveriş yaptim buyuk mağazanın diger hesapları gibi bir şey zaten iadeyi magaza değil alışveriş ayarlıyor sen kaniti gönderiyorsun mağaza bakıyor bir çözüm sunuyor sonra aliexpress kontrol ediyor anlasirsan 20 gune para veriyor güvenilir olmayan saticilardan alinmaz ancam bu saticilar cok fazla urun satıyor o yuzden sikinti olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,197
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom