Neler Yeni

AliExpress den alışveriş yapmak?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Ben mouse aldım üstünden iki ay geçti dedim herhalde dolandırıldık, bir gün okula gidicekken kapı çaldı. Birde ne göreyim benim mouse, o gün o yüzden okula geç kalmıştım.
E1RoIzEWYAAblzv.jpg

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benzer kulaklıktan iki tane aldım. İkisi de 2-3 dolar civarı bir şeydi. Ürün yorumlarına bak yeterli. Eğer fotoğraflı vs. yorum çoksa alabilirsin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Çoğunlukla birkaç ayda alışveriş yapıyorum aliexpressten 5 dolara kadar aldığım ürünlerin vergisi fix 16 lira geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Really nigga? Yazdığımı görmedin mi Görkem'cim...
Yalnız buradaki sadece ürünün vergisi buna ek olarak gümrükten geçerken de damga vergisi vs. +8-10 lira ekliyorlar.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benzer kulaklıktan iki tane aldım. İkisi de 2-3 dolar civarı bir şeydi. Ürün yorumlarına bak yeterli. Eğer fotoğraflı vs. yorum çoksa alabilirsin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Çoğunlukla birkaç ayda alışveriş yapıyorum aliexpressten 5 dolara kadar aldığım ürünlerin vergisi fix 16 lira geldi.
Alıntıyı görüntüle

Really nigga? Yazdığımı görmedin mi Görkem'cim...
Zaten taban vergi civarı 16-17 TL. Daha az ödemiyorsun. Bu resimde ya kapıda bir tur daha ödüyosun ya da satıcı kendini ürünün fiyatının %50' si kadar zarara sokuyor. Yazdığını görerek yazmışım zaten.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Yalnız buradaki sadece ürünün vergisi buna ek olarak gümrükten geçerken de damga vergisi vs. +8-10 lira ekliyorlar.

Hayır ürünün vergisi değil, direkt gümrük vergisi. Mesela ben QKZ AK6 aldım ve ödeme ekranında vergisini de verdim. Şu anda Aras kargo teslim aldı ve takip yerinde herhangi bir vergi yazmıyor. Kargo ücretini gönderici ödedi diye gözüküyor, bu da vergi demek oluyor.
Aliexpress bu vergi olayları çok olunca Aras ile anlaşmıştı, o yüzden bu kadar ucuz ve kolay yol.

Buyur bu da kanıtı;

1632607131574.jpeg

Son düzenleme:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır ürünün vergisi değil, direkt gümrük vergisi. Mesela ben QKZ AK6 aldım ve ödeme ekranında vergisini de verdim. Şu anda Aras kargo teslim aldı ve takip yerinde herhangi bir vergi yazmıyor. Kargo ücretini gönderici ödedi diye gözüküyor, bu da vergi demek oluyor.
Aliexpress bu vergi olayları çok olunca Aras ile anlaşmıştı, o yüzden bu kadar ucuz ve kolay yol.

Buyur bu da kanıtı;

Alıntıyı görüntüle
Satıcıdan satıcıya değişen bir durum bu. PTT dışında bir kargoyla gelirse ek ücret ödemezsin. Konunun gereksiz uzamasına gerek yok arkadaş ortalama bir cevap almıştır.

PinsizAMD

80+ Bronze
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 200 TL den 17 TL ye düştü diyor.
Saçma sapan bir ürün mü gönderirler yoksa çakma bir ürünmü gelir nasıl olur bilmiyorum.
Bana bu ürün toplam kaça gelir 17 TL diyor ama kargosuydu gümrüğüydü bana kaça gelir toplam.
Daha önce aliexpressden alışveriş yapanlar detaylı anlatırsa sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu cevap vericek biri :(
Hocam dikakt edin Pigofili'nizde patlamasın o kulaklık.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben kart bıçak aldım 5. yıl oldu. satıcı yüzerek getiriyo zahmetli iş satıcı olmak

PinsizAMD

80+ Bronze
anlamadım hocam?
Pigofili=popo demek tıbda.
Diyorumki hocam markasız birşeye benziyor

TWS kablosuz Bluetooth kulaklık Stereo gürültü iptal kulaklık LED kulaklık ile şarj durumda dokunmatik kontrol spor kulaklık​

4.9
10 Yorum10279 siparişler

TRY 17.41
TRY 217.48
-92%
TRY 18.33 Size Özel Kuponlar
Kupon kazanın

17 tl ye kablosuz kulakmık olurmu walla çok ucuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Pigofili=popo demek tıbda.
Diyorumki hocam markasız birşeye benziyor

TWS kablosuz Bluetooth kulaklık Stereo gürültü iptal kulaklık LED kulaklık ile şarj durumda dokunmatik kontrol spor kulaklık​

4.9
10 Yorum10279 siparişler

TRY 17.41
TRY 217.48
-92%
TRY 18.33 Size Özel Kuponlar
Kupon kazanın

17 TL ye kablosuz kulakmık olurmu walla çok ucuz.
Hocam TWS bilindik bir şey diye biliyorum ama.
Hemde kötü cıkarsada cebimden cıkan 30tl olacak

Top Bottom