PinsizAMD
80+ Bronze
Kulağında patlarsa diye korktum.Hocam TWS bilindik bir şey diye biliyorum ama.
Hemde kötü cıkarsada cebimden cıkan 30tl olacak
Kulağında patlarsa diye korktum.Hocam TWS bilindik bir şey diye biliyorum ama.
Sık sık alışveriş yaparım Aliexpress'ten. Bu kampanyalarda kullanılmış 2. el ürün gelir. Genelde o tür ürünleri bu denli indirimde sunuyorlar. Defolu yada bir süre kullanılmış. Batarya problemleri yaşayabilirsiniz ama yaşamama ihtimalinizde var elbette.Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 200 TL den 17 TL ye düştü diyor.
Saçma sapan bir ürün mü gönderirler yoksa çakma bir ürünmü gelir nasıl olur bilmiyorum.
Bana bu ürün toplam kaça gelir 17 TL diyor ama kargosuydu gümrüğüydü bana kaça gelir toplam.
Daha önce aliexpressden alışveriş yapanlar detaylı anlatırsa sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu cevap vericek biri
kargo bedavaymış hocam.Sık sık alışveriş yaparım Aliexpress'ten. Bu kampanyalarda kullanılmış 2. el ürün gelir. Genelde o tür ürünleri bu denli indirimde sunuyorlar. Defolu yada bir süre kullanılmış. Batarya problemleri yaşayabilirsiniz ama yaşamama ihtimalinizde var elbette.
Gümrükte kalma problemi yaşanmaz çok büyük ihtimalle. 16 TL gümrük (Kapıda) + ürün ücreti + kargo ücreti ödeyeceğiniz toplam ücrettir. Pandemiden dolayı kargolar oldukça hızlı gelmekte. 1 ila 3 hafta.
Çalışmama gibi bi durum olmaz sadece şarjı normalden daha kısa sürede biter yada kapakta vs çizik bulursun o kadar.kargo bedavaymış hocam.
Ürünün elimde patlaması ihtimalide var diyorsunuz yani
neden hocam neyde sıkıntı çıkabilir%92indirim güven vermedi hocam ama yaklaşık 40tlye falan gelir gümrüğüyle falan
ne bilim 17tlye biraz patlama ihtimali var gibi içindeki pili bilmiyoruz ama 17tlye alınırneden hocam neyde sıkıntı çıkabilir
bu patlama ne oluyor hocam tam olarakne bilim 17tlye biraz patlama ihtimali var gibi içindeki pili bilmiyoruz ama 17tlye alınır
Hocam TWS bilindik bir şey diye biliyorum ama.
baya degışmış bu 20 lırayı önden verınce kapıda gene vergı öduyoruz mu?
Hocam 34 tl diyo bazılarıdaTWS: True Wireless Stereo isminin kısaltılmış hali.
Sorun yaşama olasılığınız çok düşük, tabii aldığınız fiyata göre değerlendirin. 24 TL'ye vergi dahil alacaksınız ve o fiyat için kalitesini vs. konuşmak en doğrusu olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ödemiyorsun, Aliexpress direkt ödeme kısmında vergiyi kesiyor. Ardından PTT yerine Aras kargo Türkiyede teslimat yapıyor. Yani kapıda vs. vergi ödemeyeceksin.
Hocam 34 TL diyor bazılarıda.