Neler Yeni

AliExpress den alışveriş yapmak?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Güzel fiyat, kargo ücretsiz ve ödeme kısmında vergiyi de ekliyor. Yani ülkeye direkt giriş yapacak ve vergi derdi vs. olmayacak. Vergi vs. ile toplam 24.38 TL yapıyor ki, kesinlikle alınır.

Bu arada ülkeye yurtdışından pilli şeyler sokmak yasak olduğu için gümrükte kalma ihtimali çok yüksek.

TWS kulaklıklarda pil yok. Dahili batarya var, yani gümrükte kalması söz konusu değil.
Eğer dahili ve çıkarılmayan bir batarya yahut pil vs. var ise yine TR'ye rahatça girebilir ama batarya haricinde ürün zaten piyasada yok. Haliyle yaptığınız yanlış bilgilendirme oluyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
TWS kulaklıklarda pil yok. Dahili batarya var, yani gümrükte kalması söz konusu değil.
Eğer dahili ve çıkarılmayan bir batarya yahut pil vs. var ise yine TR'ye rahatça girebilir ama batarya haricinde ürün zaten piyasada yok. Haliyle yaptığınız yanlış bilgilendirme oluyor.
Daha önce donanımhaber'de pilli kablosuz kulaklıları sokamadıklarını okumuştum

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bu ürünlerde genelde batarya oluyor pil yerine.

Zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Pil ile bataryayı aynı sanıyor galiba, pil olsa neyse diyeceğim ama dahili bataryası olan bir ürün gümrüğe vs. takılmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Pil ile bataryayı aynı sanıyor galiba, pil olsa neyse diyeceğim ama dahili bataryası olan bir ürün gümrüğe vs. takılmaz.
hocam şimdi gümrükte takılmaz mi yani anladığım kadarıyla. Gümrüğü siteden ödüyorum dimi birde kapıda vesare değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik olarak değil. Ürün için okey ama söylediği şey yanlış değil. Bu ürünlerde genelde batarya oluyor pil yerine.
gümrükte takılmaz yani

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 200 TL den 17 TL ye düştü diyor.
Saçma sapan bir ürün mü gönderirler yoksa çakma bir ürünmü gelir nasıl olur bilmiyorum.
Bana bu ürün toplam kaça gelir 17 TL diyor ama kargosuydu gümrüğüydü bana kaça gelir toplam.
Daha önce aliexpressden alışveriş yapanlar detaylı anlatırsa sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu cevap vericek biri :(
Satıcı güvenliğini bilmem ama ürün için kapıda 17 tl ekstra ödersin yani cebinden 34 tl çıkar.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
hocam şimdi gümrükte takılmaz mi yani anladığım kadarıyla. Gümrüğü siteden ödüyorum dimi birde kapıda vesaire değil

Gümrükte takılmaz. Gümrük vergisi ödeme ekranında alınıyor zaten, onun haricinde bir ücret ödemeyeceksiniz.
24.38 TL falan yapıyor gümrük ücretiyle. PTT ile değil direkt Aras kargo ile gelecek, ben de QKZ K6 aldım ve şu anda Türkiye'ye geldi. Gelmesi 10 gün sürdü, yani ortalamadan çok daha hızlı ve bu Pazartesi günü teslim alacağım.

Hayır vergi ödeme ekranında çıkıyor, 17 TL değil yani

1632605081498.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,254
Üyeler
163,806
Son üye
erenuygur
Top Bottom