K'nuckles 80+ Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 242 Dahası Reaksiyon skoru 35 Yaş 26 İsim Mehmet AKTAŞ 1 Aralık 2021 #14 Güvenilir kısmını bilmiyorum ama bir keresinde m2 ssd soğutucu sipariş verdim 1 2 ay oldu gelmedi iade ettim ürünü paranın da %70 falan geri iade ettiler bilgine. Bence alma
Güvenilir kısmını bilmiyorum ama bir keresinde m2 ssd soğutucu sipariş verdim 1 2 ay oldu gelmedi iade ettim ürünü paranın da %70 falan geri iade ettiler bilgine. Bence alma
Flowy* 80+ Bronze Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 1,230 Dahası Reaksiyon skoru 534 Konum Anime Kızlarının Yanı İsim Ahmet Emir İlgilendiği Kategoriler Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı 1 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 FatihCevik yazmış: Yurt dışı telefon almak mantıklı mı? - ShiftDelete.Net AliExpress üzerinden yurt dışı telefon almayı denedik. Telefonları yurt dışından almak mı cazip yoksa ülkemizden mi sorusuna yanıt verdik. shiftdelete.net Daha pahalıya geliyor. Devamı için tıklayın... of girdi ya
FatihCevik yazmış: Yurt dışı telefon almak mantıklı mı? - ShiftDelete.Net AliExpress üzerinden yurt dışı telefon almayı denedik. Telefonları yurt dışından almak mı cazip yoksa ülkemizden mi sorusuna yanıt verdik. shiftdelete.net Daha pahalıya geliyor. Devamı için tıklayın... of girdi ya