🔥İndirim ALİEXPRESS İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ ( Benim Seçtiklerim )

evet ban atıyor sistem aynı ip üzerinden, ben vpn ile çözdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üyelik oluştururken de, satın alırken de vpnle yapın.
hocam ban yiyen kişileri denedimiz mi oldu mu, yoksa tamamen sıfırdan yeni kişi telefon ve numaralarla mı denediniz

bir de vpn i kendi telefonunuzda mı açıp yaptınız yeni hesabı,yoksa başka telde sıfırdan mı vpn ile

(opera vpn ile kendi telefonumdan 2.hesabı denemiştim de yeni numarayla olmamıştı,belki başka vpn ile yapmalıyım)

hocam ban yiyen kişileri denedimiz mi oldu mu, yoksa tamamen sıfırdan yeni kişi telefon ve numaralarla mı denediniz

bir de vpn i kendi telefonunuzda mı açıp yaptınız yeni hesabı,yoksa başka telde sıfırdan mı vpn ile

(opera vpn ile kendi telefonumdan 2.hesabı denemiştim de yeni numarayla olmamıştı,belki başka vpn ile yapmalıyım)
ben kendi numaram,tcm,adresim,aynı kart ile 5sipariş verdim vpn ile hocam. ban yiyenler açılmadı.

android box arıyorum arkadaşlar tavsiyeniz var mı şunu buldum şuanlık

anroidbox
Yorumlarda gerçek 8/128 olmadığını yavaş olduğunu ayrıca Android 11 değilmiş Android 7 diyorlar yorumlarda buda çoğu güncel uygulama için çok yetersiz kısaca uzak durun

İptal siparişin iadesi ne zaman karta yansır

İptal siparişin iadesi ne zaman karta yansır
bi 5 günü buluyor

ben ayrıca şunu sormak istiyorum ben alışveriş yapınca sürekli aynı hatayı veriyor sc_1 diye bir şey diyor bunun çözümü ne peki bilen var mı bulduğu güzel bir seyi almak istiyorum ama sürekli bu hata çıkıyor karşıma

evet ban atıyor sistem aynı ip üzerinden, ben vpn ile çözdüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üyelik oluştururken de, satın alırken de vpnle yapın.
ben 3 tane geçtim bişe olmadı

Hesap oluştururken ve ürün alırken aynı ip üzerinden yapmayın. Mobil veriden yapın mesela vpn yapmıyorsanız. Açtınız hesabı aldınız vs. Başka hesap açarken mobil veriyi aç kapa yaparsınız ip adreslniz değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri