Yardım Aliexpress indirim alma yolu var mı?

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,945
fan alma planım var ek indirim alma şansım olursa iyi olucak ayrı ayrı isimlere 3-3-1 adet şeklinde alıcam çıksın aradan yılbaşı olmadan.
her şeye zam geliyor çünkü.
jetonla 15 tl iniyor şaka gibi :)
bütün ülkere kod var 3 dolar tr ye yok.

Yabancı forumlarda coin ile sağlam indirim kazanan insanlar olduğunu okuyorum ama bize özel mi jeton işlevsiz anlamadım.

Ama süper fırsatlar denen bir bölüm var, rastgele ürünler oluyor, sürekli ürünler değişiyor, orada normalden daha ucuza ürün bulabiliyorsun. Ürünler son günlerde arama yaptırdığın baktığın ürünlerden çıkar genelde.

Yabancı forumlarda coin ile sağlam indirim kazanan insanlar olduğunu okuyorum ama bize özel mi jeton işlevsiz anlamadım.

Ama süper fırsatlar denen bir bölüm var, rastgele ürünler oluyor, sürekli ürünler değişiyor, orada normalden daha ucuza ürün bulabiliyorsun. Ürünler son günlerde arama yaptırdığın baktığın ürünlerden çıkar genelde.
baktımda bulamadım öyle bir şey.

1733989670251.png

Ana sayfada çıkması lazım, hemen sol alt bölümde beliriyor, ekran görüntüsünü attım. Sende çıkmıyorsa belki login yapman gerekiyordur, bilmiyorum.

Dümenden indirim

yeni kullanıcı indirimleri oluyor .
ya da temudan da alabilirsin.

Aliexpress türkiyeyi sakalı 1-2 yıl oluyor. Kupon felan vermiyor artık, çoğu ürünü türkiyeye yollamıyor bile. İlk indirimde bile doğru dürüst indirim olmuyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri