Aldım bakalım 127 TL çekti 3d secure falanda istemedi direk çekti , gelmezse sağlık olsun, dedikleri gibi bir yemek parası yakmış olurum en kötü
iade almam için ürünün bozuk olması gerek ki bunuda kanıtlamam lazım ürün iades için kargoyui firma karşılamayı kabul etmezse kendi cebinden karşılaman gerekTelefon/PC/Nintendo uyumlu gösteriyor. 120tl bir döner parası. En kötü iade edersin.
benden parayı çekti ama reddedildi felan diyoAliexpress'te ilk indirime özel gamepad vergilerle birlikte 125tlye geliyor
Jeton kısmından jeton alıp 2tl indirim alabiliyorsunuz
Ürünün pek yorumu yok ama açıklamalara bakınca ve mağazaya bakınca güzel gözüküyor daha önce farklı bir gamepad aldım aliexpressten şuan gayet iyi çalışıyor şarj konusunda da iyi aralıksız 5 saat gidiyor kablolu kollardan daha ucuz zaten kablolu şekilde de kullanabiliyorsun ama bu ürünü daha yeni sipariş verdim gelince bakıcam nasıl bir ürün olduğuna
Anahtarı için/iOS/Android/pencere PC Bluetooth kontrol denetleyicisi Trubo kablosuz Gamepad ile mobil Video oyunu konsol Joystick - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sipariş kapalı mı diyor öyle diyorsa hesapla ilgili bir problem olmuş olabilir parayı 1-2 gün içerinde geri iade ediyorlar benimde başıma geldi daha öncebenden parayı çekti ama reddedildi felan diyo
Satıcının sattığı diğer ürünlere bak yüksek yorumlu satışlı ürünler vardı.Dolandırıcı olduğu kesin 130 lira para değilde başka bir şey geleceğine o kadar eminim ki
Bazen yorumlara başka görsel atanlar vs oluyor ama ne satıcılar gördük switch alana banyo kovası gönderen aylardır gamepad alacağım para denkleştiremedim ona rağmen almayacağım gibi isteyen şansını denesinSatıcının sattığı diğer ürünlere bak yüksek yorumlu satışlı ürünler vardı.
Ben aldım 100tl kaybetsem üzülmem bu devirde. Yorumlar gerçekçi duruyordu diğer sattığı ürünlerin istersen bak bi. Ben o yüzden aldım.Bazen yorumlara başka görsel atanlar vs oluyor ama ne satıcılar gördük switch alana banyo kovası gönderen aylardır gamepad alacağım para denkleştiremedim ona rağmen almayacağım gibi isteyen şansını denesin
Dolandırıcı olduğu kesin 130 lira para değilde başka bir şey geleceğine o kadar eminim ki
Farklı bir kart ile dene paparan varsa papara ile oluyor siparişlerim kısmına ödeme bekliyor şeklinde düşmüş olabilir şuanBunu nasıl çözebilirim
Alıntıyı görüntüle