Çakmanın çakmasını yapmazlar heralde.buradakı farklı dızayna sahıp aynı urunmu acaba yada konudakı cakması falanmı
127 TL ye kablolu bile bulamazken bence rahatça alınabilir. Zaten kablosuz kısmı şarj tutmamasından dolayı çok uzun süreler kullanılacağını sanmıyorum. Bir süre sonra zaruri olarak kablolu kullanıma geçilir. Uzun bir type-c kablosuyla tuşlar kopana kadar kullanılır.Kablosuz bağlanınca gecikme biraz fazla oluyormuş ama kablolu bağlanınca çok az oluyormuş
Ben aldım 1 tane
20 lira fark ediyor jetonla olunca . kulaklık 34 liraydı kargo vs 130 liraya geliyordu jetonu kullandım 110 liraya aldım.Zaten ürünün fiyatı 34 TL daha ne kadar indirim olmasını bekliyorsunuz ki jetonla arıyorsunuz. Asıl fiyatı etkileyen vergi ona da jeton etki etmiyor.
34 TL de %6 indirim olsa ne olmasa ne.
Bende alayım bakalım nasıl bir şey gelecek.
harbımı nıye okadar uzun laBen de çektim taa Haziran'da gelecekmiş gelsin bakalım
Öyle yazıyor bilmiyorum belki daha erken gelirharbımı nıye okadar uzun la
Konuda arkadaşın attığı resimde %6 yazıyor. Belki sizin baktığınız kulaklık %60 ya da daha fazla jeton indirimi vardı. Jeton indirimleri bazen çok yükseğe çıkabiliyor ama jetonla almak için telefonla giriş yaparsanız ilk indirim olayında yakalanma ihtimaliniz artıyor maalesef.20 lira fark ediyor jetonla olunca . kulaklık 34 liraydı kargo vs 130 liraya geliyordu jetonu kullandım 110 liraya aldım.
doğru o zman yüzde 6 yazıyorsa bir şey olmaz benim aldığımda yüzde 55 yazıyorduKonuda arkadaşın attığı resimde %6 yazıyor. Belki sizin baktığınız kulaklık %60 ya da daha fazla jeton indirimi vardı. Jeton indirimleri bazen çok yükseğe çıkabiliyor ama jetonla almak için telefonla giriş yaparsanız ilk indirim olayında yakalanma ihtimaliniz artıyor maalesef.