mionellessi
80+
Üründe 1 yorum var o da bu.
Nerden buluyonuz hocam hesabıGeçen 50tlye termal yazıcı almıştık. Çok kullanmadım 400'e falan sattım. Buna ihtiyacım vardı. Dead cells falan oynatsın yeter bana. Güzel fiyat. Mağazaya tıklayınca aynı ürünü farklı fiyata gördüm. Sanırım normal fiyatı 400-500 falan ve 3 tanede incelemesi vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O7
ne gelecegini yukarida attim hepsi ayni satici farkli hesaplari mevcut satici guvenilir125 TL para degılde satıcı guven wermedı gelıp gelmıcegı yada ne gelcegı bellı degıl
sorun olmaz sorun olmasi durumunda aliexpress veriyor parayi
ekstra vergi bişey çıkıyormu , ptt ye falan bir şey ödüyor muyuz ? Ona göre bende alayım. Hiç aliexpress ten bir şey almadım.Satıcı güvenilir gibi duruyor. Satıcının diğer benzer fiyattaki gamepadlerin yorumları iyi genelde. 1 döner parasını çok kafaya takmayın. En kötü hıyar gönderirler : P
aynı sekıl bende alaıcam extra vergı cıkmıyosaekstra vergi bişey çıkıyormu , ptt ye falan bir şey ödüyor muyuz ? Ona göre bende alayım. Hiç aliexpress ten bir şey almadım.
satin alirken vergi odedigin icin ekstra vergi cikmiyor ptt getiriyor vergi odemiyorsun ekstra sorun olmasi durumundada anlasmazlik aciyorsun teslim edildikten sonra aliexpress ve satici arasinda konusulup para iadesi yapiliyorekstra vergi bişey çıkıyormu , ptt ye falan bir şey ödüyor muyuz ? Ona göre bende alayım. Hiç aliexpress ten bir şey almadım.
Hedap kalamdı ki yeni hesap mı açıypnuz sürekliGoogle ile giriş yap