Neler Yeni

Yardım Aliexpress kargo anormal boşluk

Au&Kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Durak
Beni arayan numara bu
Fedex Ürünü nereden gönderecek acaba ve neden fedex getiriyor neler oluyor bu arada hangi numara aradı sizi atarmısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fedexte takip no ile baktığımda bir şey çıkmıyor ben nasıl ulaşabilirim acaba?

Fedex Ürünü nereden gönderecek acaba ve neden fedex getiriyor neler oluyor bu arada hangi numara aradı sizi atarmısınız?

Fedexte takip no ile baktığımda bir şey çıkmıyor ben nasıl ulaşabilirim acaba?
Beni arayan numara bu

Ekler

• IMG_20210615_211341.jpg
    IMG_20210615_211341.jpg
    47.2 KB · Hit: 27
  • IMG_20210615_211341.jpg
    IMG_20210615_211341.jpg
    47.2 KB · Hit: 27

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Beni arayan numara bu

Beni arayan numara bu
Korktum bir an acaba aradılarda benmi cevap vermedim diye daha aramamışlar.

Bu pazartesi saat 9 da bitti benim koruma sürem anlaşmazlık açtığımda bana anlaşma detaylarında hala koruma sürem olduğu söylüyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizdede öylemi?

Au&Kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Durak
Korktum bir an acaba aradılarda benmi cevap vermedim diye daha aramamışlar.

Bu pazartesi saat 9 da bitti benim koruma sürem anlaşmazlık açtığımda bana anlaşma detaylarında hala koruma sürem olduğu söylüyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum sizdede öylemi?
18 ine kadar aliexpress cevap verecek bana tabi ben kargolar gelene kadar kapatmayacağım anlaşmazlığı. Burdan bı ekran görüntüsü atsana bakalım. FedEx in verdiği takip numarasından takip edebiliyorum. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakacağım ayrıca sen ara bı sabah benim adıma kargo var mı diye sor bakalım ne diyecekler.

Ekler

• Screenshot_2021-06-16-01-02-29-362_yqtrack.app.jpg
    Screenshot_2021-06-16-01-02-29-362_yqtrack.app.jpg
    377.8 KB · Hit: 30

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
18 ine kadar aliexpress cevap verecek bana tabi ben kargolar gelene kadar kapatmayacağım anlaşmazlığı. Burdan bı ekran görüntüsü atsana bakalım. FedEx in verdiği takip numarasından takip edebiliyorum. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakacağım ayrıca sen ara bı sabah benim adıma kargo var mı diye sor bakalım ne diyecekler.
Nereden ekran görüntüsü atayım?

Au&Kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Durak
Nereden ekran görüntüsü atayım?
Aliexpress sayfasında hesap gönderilenler de ürünün üstünde geri sayım bittiğinde ben açtım anlaşmazlığı senin geri sayım devam ediyor mu hala

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Aliexpress sayfasında hesap gönderilenler de ürünün üstünde geri sayım bittiğinde ben açtım anlaşmazlığı senin geri sayım devam ediyor mu hala
Gerisayım biteli 3-4 gün olu ama anlaşmazlık açınca direk red alıyorum detaylarda ise hala koruma sürem olduğu yazıyor. Sizde ne yazıyor?

Au&Kd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Durak
Hocam ben ürünleri aldım ikisi de sağlam geldi deniyeceğim eğer sıkıntı yoksa anlaşmazlıkları kapatacağım. Bende geri sayım bitince ben direk açtım anlaşmazlık ayrıca ek bir bekleme süresi olmadı. Sen FedEx i aradın mi ?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam ben ürünleri aldım ikisi de sağlam geldi deniyeceğim eğer sıkıntı yoksa anlaşmazlıkları kapatacağım. Bende geri sayım bitince ben direk açtım anlaşmazlık ayrıca ek bir bekleme süresi olmadı. Sen FedEx i aradın mi ?
Fedex beni aramadı bende onu bekliyorum umarım en yakın zamanda ararlar.

Hayır bendede bir bekleme süresi yok ama anlaşmazlığı açtığım gibi geçersiz oldu e posta ile gelen bilgilerde ise hala koruma süresi olduğundan ondan geçersiz olduğundan bahsediyordu sende ne yazıyor?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
An itibari ile anlaşmazlığım kabul edildi param iade edilecek.

Top Bottom