Bunu da atiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim kargo zamanları aynı sanırım benim de o civarda
Bendede aynı gözüküyor geçen hafta böyle oldu benim ki deYeni bir gelişme oldu aliexpress in uygulamasında teslim ediliyor diyor ama siteden baktığımda ise yurt dışına çıkmış. (yeni) ben geleceğini sanmıyorum ama olsun yine bekliyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
17 gündür İST havalimanında kapanma var. Haziran 1 e kadar sürecek. Kanımca kargo işlerini etkilemez ama gecikme yaratacağı bence kesin.Yeni bir gelişme oldu aliexpress in uygulamasında teslim ediliyor diyor ama siteden baktığımda ise yurt dışına çıkmış. (yeni) ben geleceğini sanmıyorum ama olsun yine bekliyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürünün yorumlarında bir kişi ürünün 63günde fedex ile geldiğini söylemiş acaba benim kargomdamı böyle gelicek? Fedex te falan bakınca birşeyde çıkmıyor acaba kargo gelirmi gelirse ben şuanda kargonun geleceği yerde değilim ne olacak?Bendede aynı gözüküyor geçen hafta böyle oldu benim ki de
Bu mesaj nereden geldi?Bende yeni bir mesaj var "Siparişiniz gecikebilir Lojistik gecikmesi nedeniyle siparişiniz 8-23 gün gecikebilir" diyor şimdi bende anlamadım zaten geçikti geçikeceği kadar .
Direk aliexpress uygulamada mesajlar bölümünde üst tarafta siparişler yazan yerde çıkıyorBu mesaj nereden geldi?
Sen koruma süresi bittikten sonramı açtın yoksa öncemi?Hocam naptın anlaşmazlık açtın mi? Ben iki ürün içinde açtım bakalım süreç nasıl olacak?
Hocam beni şimdi aradılar FedEx de benim kargoların ikisi de mail attılar büyük ihtimalle bir hafta içinde elimde olur. Ayrıca benim ürünlerin zamanı bittiği için açabildim anlaşmazlık senin zaman bitmedi mi daha?
Fedex Ürünü nereden gönderecek acaba ve neden fedex getiriyor neler oluyor bu arada hangi numara aradı sizi atarmısınız?Hocam beni şimdi aradılar FedEx de benim kargoların ikisi de mail attılar büyük ihtimalle bir hafta içinde elimde olur. Ayrıca benim ürünlerin zamanı bittiği için açabildim anlaşmazlık senin zaman bitmedi mi daha?
Edifier X3 mu sipariş senin benim de biri o FedEx den ararlarsa adres değişikliğini de halledersin inşallah
Mail de vergileri yatirdiğim da ürünü kargolayacaklarini belirtmişler 24.43 TL vergi çıkmış bilgin olsun