https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=S00000206799190&spm=a3708.7860688.0.d01 burdan kontrol edebilirsiniz.Takip numaram bu fakat takip edemiyorum.
S00000206799190
Cainiao Super Economy Global
Taşıyıcı da bu sanırım.
Acaba gümrükte bir sorunmu var çünki baya kişi böyle bir sorunla karşılaşmış hem sizin 2 ürününüz birden. Konuda başka kişilerde sorun yaşamıştı.RB079542195SG
RB077943377SG
Var bişeyler ama... Göreceğiz artık. Acaba yakın zamanda kargosunu alan varmı?Bence dediğim gibi bir sıkıntı var gümrükte. ben anker den aldığım ürün için mesaj attığım da bana gümrükte bir sorun var gibi görünüyor dedi ama ukim de o uygulamalara bakmayın 17track ı söyledim ele geçirildi/reddedildi yazıyor diye ürün gümrüğe daha girmemiş girince PTT üzerinden kontrol edebilirsiniz dedi. Umarım anlaşılır yazmışımdır.
Anker adamdır benimki sevgili lütfen endişelenmeyin demekten başka bir şey demiyor.Hello! From the tracking info, it seems your package has some trouble getting through your country's customs, so please contact your country's customs office to find out your order's situation. If there is anything you might need from us as the seller (documents or anything like that), let us know and we will do our best to help. Wish you all the best with this, and sorry we can't be of more help just yet!
Merhaba! İzleme bilgilerinden, paketinizin ülkenizin gümrüklerinden geçmekte biraz sorun yaşadığı anlaşılıyor, bu nedenle siparişinizin durumunu öğrenmek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine başvurun. Satıcı olarak bizden ihtiyacınız olabilecek herhangi bir şey varsa (belgeler veya buna benzer herhangi bir şey), bize bildirin ve yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Size her şeyin en iyisini diliyorum ve üzgünüz, henüz daha fazla yardımcı olamıyoruz!
Anker in bana attığı mesajda bu
Anker adamdır benimki sevgili lütfen endişelenmeyin demekten başka bir şey demiyor.
Tamamdır gelişme olursa yazarım.Herhangi bir gelişme olursa buradan haberleşelim bilgimiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer üründe edifier mağazası o da senin ki gibi lütfen endişelenmeyin diyor
Bu sabah baktığımda böyle görünüyor sıkıntılı geri gönderiyorlar ürünü sanki sende var mı böyle bir şeyTamamdır gelişme olursa yazarım.
Aynısı bendede oldu. Gerçekten çıldıracağım yok ben iade ediyorum gerçekten sıkıldım.Bu sabah baktığımda böyle görünüyor sıkıntılı geri gönderiyorlar ürünü sanki sende var mı böyle bir şey