sanırım herkeste gümrük muayenesi başladı hayırlısıyla 10 gün içinde de elimize ulaşırSonunda bende de gümrük muayenesi başladı, 9 gündür bekliyor.
bulur mu o kadarsanırım herkeste gümrük muayenesi başladı hayırlısıyla 10 gün içinde de elimize ulaşır
Bende saçma sapan bir olay yaşandı. Aliexpress hesabı banlamasın diye babamın ad ve soyadı dolayısıyla da TC'si ile sipariş ettim.sanırım herkeste gümrük muayenesi başladı hayırlısıyla 10 gün içinde de elimize ulaşır
bulur gümrükten çıkıp dağıtıma çıkacak 2 gün gümrükten çıkıp dağıtıma çıkması sürse 3 günde de dağıtımdan adresimize gelse en az 5 günü var gelmesine haftasonuna kalırsa ertesi haftaya kalacak artıkbulur mu o kadar
ithalathangi gümrükte ihracat mı ithalat mı ?
Bence o kadar bile sürmeyebilir. Bu hafta gelebilir. En kötü haftaya gelir sitedeki tahmini zamana göre dediğin gibi. Bakalımmmbulur gümrükten çıkıp dağıtıma çıkacak 2 gün gümrükten çıkıp dağıtıma çıkması sürse 3 günde de dağıtımdan adresimize gelse en az 5 günü var gelmesine haftasonuna kalırsa ertesi haftaya kalacak artık
Gelsin de çok merak ediyorum kalitesi nasıl baskısı nasıl denemek istiyorum hemen. Bir de kağıt işini nasıl halledicez toplu satılanlar büyük geliyor buna göre kağıtları nerden bulcazBence o kadar bile sürmeyebilir. Bu hafta gelebilir. En kötü haftaya gelir sitedeki tahmini zamana göre dediğin gibi. Bakalımmm
Ben bir tane bulmuştum satıcı. Bulursam linki atarım. Ben çok yüksek bir kalite beklemiyorum ama maksat eğlence olsun düzgün olsun yeter.Gelsin de çok merak ediyorum kalitesi nasıl baskısı nasıl denemek istiyorum hemen. Bir de kağıt işini nasıl halledicez toplu satılanlar büyük geliyor buna göre kağıtları nerden bulcaz