❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

Başkan kendi kağıdı daha iyiymiş ama yeni rulada %50 yi 75 80 falan yapsan orjinaldaki %50 yi yakalar galiba :)
içindeki gibi kalın kagıdı burada bulmak zordur bulunsada pahalıdır bu sekilde temin ettiğimiz kagıdı kullanıcı artık göz zevkine göre yoğunlugu arttırıp azaltarak kullanır.

7.5 liraya bir tane rulo aldım, 58'lik kağıdı esnafta bulmak imkansız gibi her yerde 56 mm'lik kağıt vardı, aldım denedim sıkıntı olmuyor sadece sığmama sorunu olursa çıkaracağınız şeyi biraz küçültmeniz gerekebilir. Yalnız benimkinin arkası reklamlı, kağıt ince olduğu için ışık vurunca arkadaki reklam göz zevkini bozuyor. Reklamsız almanız iyi olur

Aşırı beğendim konu için teşekkürlerr

Yazıcı yeni elime ulaştı güzel fotoğraf basıyor.

Son düzenleme:
20240102_140606.jpg

Clasrulo'dan aldığım termal rulo geldi. Alttaki cihaz içinden çıkan kağıt, üstteki clasrulo.
Rulonun arkasında mavi yazı var ama kötü görünmüyor.
Bu da rulo boyutu 10 tane var.
20240102_135009.jpg

Arkadaşlar kullanım inceleme test farklı kâğıt kullanımı ve daha iyi fotoğraf baskısı ile ilgili rehber video hazırlayıp ekledim. Dileyen izleyebilir.
Hocam güzel bir inceleme olmuş . Airfryer incelemenizi izleyerek bende aynı airfryer ' ı almaya karar vermiştim. Videolarınızı beğenerek izliyorum.

Hocam güzel bir inceleme olmuş . Airfryer incelemenizi izleyerek bende aynı airfryer ' ı almaya karar vermiştim. Videolarınızı beğenerek izliyorum.
teşekkür ederim amatör olarak basladım inşallah desteginizle daha iyisini yapabilirsem güzel bir yerlere getirebilirim.

Geri