Aliexpress RTX 3060 hakkında düşünceleriniz

samet4747

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,411
Bunu sipariş edebilirsin ama %99 ihtimal gümrükte takılır %26 vergi eklenir. Kart gelmezse zaten aliexpress para iadesi yapıyor.

5 k civarına geliyor yani
Aynen ama aliexpresste dolandırıcı yok anlamına gelmiyor satın alacağın mağazanın geçmişine bak olumlu yorumları var mı daha önce alanlar yorum yapmış mı vs.

18 alıcı 1 yorum var
Yani denemeye değer dersen alabilirsin. Aynı kartı sahibindende 7500 TL civarına buluyorsun. Kart gelmezse aliexpressten para iadesi alırsın zaten ama baya bi vakit kaybın olur.

Garanti nasıl işler diye merak ediyorum.

Neweggten laptop aldım fiyatı yanlış girilmişti onun iadesi daha olmadı bununlada uğraşırsam.. Atlarım aşağı
Yani denemeye değer dersen alabilirsin. Aynı kartı sahibindende 7500 TL civarına buluyorsun. Kart gelmezse aliexpressten para iadesi alırsın zaten ama baya bi vakit kaybın olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti nasıl işler diye merak ediyorum.
MSI global garantisi vardır bence

Bence yeterli ekran kartı kolay kolay bozulmaz
MSI ürünlerde sadece 1 yıl global garanti oluyor

Aklıma girdi şimdio.O2o.O2o.O2

Sizce 544 dolara bu ekran kartını alır isek başımıza ne gelir? Dolandırılmıyırz veya mantıklımı?
Güvenli bir alışveriş olacağını sanmam. 16 şubat Aliexpress katılım tarihi ve sözde 1 satıştan geri bildirim gelmiş. Fake hesap olabilir. Sattığı ürün sayısı da maşallah muazzam fazlaymış.

Neweggten laptop aldım fiyatı yanlış girilmişti onun iadesi daha olmadı bununlada uğraşırsam.. Atlarım aşağı

MSI global garantisi vardır bence
Hatırlıyorum o laptop konusunu. Noldu ürünler çıkmadı dmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01