- Reaksiyon skoru
- 7,411
544.23US $ |Msi oyun GeForce RTX 3060 grafik kartı 12GB|Grafik Kartları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
5 k civarına geliyor yaniBunu sipariş edebilirsin ama %99 ihtimal gümrükte takılır %26 vergi eklenir. Kart gelmezse zaten aliexpress para iadesi yapıyor.
Aynen ama aliexpresste dolandırıcı yok anlamına gelmiyor satın alacağın mağazanın geçmişine bak olumlu yorumları var mı daha önce alanlar yorum yapmış mı vs.5 k civarına geliyor yani
Aynen ama aliexpresste dolandırıcı yok anlamına gelmiyor satın alacağın mağazanın geçmişine bak olumlu yorumları var mı daha önce alanlar yorum yapmış mı vs.
ve mining makinesi satıyor korkutucu..18 alıcı 1 yorum var
Yani denemeye değer dersen alabilirsin. Aynı kartı sahibindende 7500 TL civarına buluyorsun. Kart gelmezse aliexpressten para iadesi alırsın zaten ama baya bi vakit kaybın olur.18 alıcı 1 yorum var
Yani denemeye değer dersen alabilirsin. Aynı kartı sahibindende 7500 TL civarına buluyorsun. Kart gelmezse aliexpressten para iadesi alırsın zaten ama baya bi vakit kaybın olur.
MSI global garantisi vardır benceGaranti nasıl işler diye merak ediyorum.
MSI ürünlerde sadece 1 yıl global garanti oluyorGaranti nasıl işler diye merak ediyorum.
MSI ürünlerde sadece 1 yıl global garanti oluyor
Sizce 544 dolara bu ekran kartını alır isek başımıza ne gelir? Dolandırılmıyırz veya mantıklımı?![]()
544.23US $ |Msi oyun GeForce RTX 3060 grafik kartı 12GB|Grafik Kartları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hatırlıyorum o laptop konusunu. Noldu ürünler çıkmadı dmiNeweggten laptop aldım fiyatı yanlış girilmişti onun iadesi daha olmadı bununlada uğraşırsam.. Atlarım aşağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI global garantisi vardır bence