- En İyi Cevap
- 11
Dahası
O zaman alabilirsin.soğutucum var
O zaman alabilirsin.soğutucum var
Hayır öyle bir ihtimal yok süerkli aliexpressten alışveriş yaparım ekran kartı aldım defalarca.diğer arkadaş ne geleceği belli değil bozuk olursa zor dedi vazgeçitm 2. ellerde gidip alabileceğim ürün arıyorum umarım bulurum
kaç güne gelir kargo tahmini ?Hayır öyle bir ihtimal yok süerkli aliexpressten alışveriş yaparım ekran kartı aldım defalarca.
Eğer bozuk gelirse(işlemci en zor bozulan parçalardandır) veya beklediğin işlemci gelmezse para iadeni koşulsuz geri alabiliyorsun.
O yüzden arkadaşına söyle bilip bilmeden atlamasın öyle.
Takipli ise bana 10 - 15 günde geldi Takipsiz ise ben diyeyim 40 sen de 60kaç güne gelir kargo tahmini ?
bide vergi az gelmesi için kağıda 1 tl falan yazdırıyorlarmış nasıl olur oHayır öyle bir ihtimal yok süerkli aliexpressten alışveriş yaparım ekran kartı aldım defalarca.
Eğer bozuk gelirse(işlemci en zor bozulan parçalardandır) veya beklediğin işlemci gelmezse para iadeni koşulsuz geri alabiliyorsun.
O yüzden arkadaşına söyle bilip bilmeden atlamasın öyle.
1 TL yazmazlar 15 20 dolar yazarlar ama o işe girme satıcı yazıyorsa yazar sen isteme suçlu durumuna düşersin.bide vergi az gelmesi için kağıda 1 TL falan yazdırıyorlarmış nasıl olur o
10-20 günkaç güne gelir kargo tahmini ?
vergi ne kadar gelir atıyorum 10-20 dolar yazdı adam1 TL yazmazlar 15 20 dolar yazarlar ama o işe girme satıcı yazıyorsa yazar sen isteme suçlu durumuna düşersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10-20 gün
vergi ne kadar gelir atıyorum 10-20 dolar yazdı adam
benim arkadaşım bisiklet aksesuarı aldı amortisöründe kırık olan yayı değiştirmek için 30 dolarlık bir alışverişti 1 yazdırıp 7 tl gibi bir vergi ödemişti öyle yaptırsam olmazmı ne kadar problem yaşatırda1 TL yazmazlar 15 20 dolar yazarlar ama o işe girme satıcı yazıyorsa yazar sen isteme suçlu durumuna düşersin.
10-20 gün
67 tl vergi vay beBu site çok yakın tahmin ediyor.Gelir Vergisi Hesaplama 2024 - HESAPLAMA.NET
Güncel dilimlere uygun gelir vergisi hesaplama aracı için buraya tıklayın.gelir-vergisi.hesaplama.net
tam olarak ne gibi problem yaşatır 1 dolar yazdırsak ?Bu site çok yakın tahmin ediyor.Gelir Vergisi Hesaplama 2024 - HESAPLAMA.NET
Güncel dilimlere uygun gelir vergisi hesaplama aracı için buraya tıklayın.gelir-vergisi.hesaplama.net
Yakalarlar ise gümrükte suçlu durumuna düşersiniz vergi kaçakçılığı.benim arkadaşım bisiklet aksesuarı aldı amortisöründe kırık olan yayı değiştirmek için 30 dolarlık bir alışverişti 1 yazdırıp 7 TL gibi bir vergi ödemişti öyle yaptırsam olmazmı ne kadar problem yaşatırda
67 TL vergi vay be
tam olarak ne gibi problem yaşatır 1 dolar yazdırsak ?