Boşver onu. Aklınca espri yapıyor.Anlayamadım hocam?
Boşver onu. Aklınca espri yapıyor.
Anlaşmazlık üzerinden ilerle. 15-20 dolar için ürünü geri istemezler sanıyorum. Paranı geri alır, kendince tamir eder kullanırsın. Ben de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Ürünü istemeden 3 cent kesinti yaparak paramı 7 gün içinde iade etmişlerdi.
Hocam ücret iade edilmedi. Reddedildi.hocam videosunu çek düzgünce bir yazı yaz garanti kabul ederler. Benim satın aldığım alet çalışıyodu ama ara sıra kapatıp açmak gerekiyordu ona bile para iadesi yaptılar
ben hem para iadesi aldım hem tamir ettim. Rededilmesini reddet dü<gün bir kanıt videosu yükle al paranıHocam ücret iade edilmedi. Reddedildi.
Neyse ki kendim tamir ettirebildim olmasaydı para çöp olmuştu.
Hocam video kanıt v.b attınızmı ? Parayı iade ederlerdi hatta yeni ürün gönderdikleri bile oluyordu .Hocam ücret iade edilmedi. Reddedildi.
Neyse ki kendim tamir ettirebildim olmasaydı para çöp olmuştu.
Hocam reddettim 2.kanıtı ve istediklerini attım 2 video 2 fotoğraf ekledim sonuç reddedildi. Kapandı refundben hem para iadesi aldım hem tamir ettim. Rededilmesini reddet dü<gün bir kanıt videosu yükle al paranı
Hocam video kanıt v.b attınızmı ? Parayı iade ederlerdi hatta yeni ürün gönderdikleri bile oluyordu .