- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yokkes onu kampanyası vardı bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala alıyor musun
Yokkes onu kampanyası vardı bitti
Hala alıyor musun
Hocam biraz sıkıyorum ama bir sorum daha var.
Karttan 87 çekti. Fakat aşağıda göründüğü gibi 114 yazan bir kısım var. O ne iş? Vergiyi aldı zaten. Gümrük vergisi gibi bir şeyle uğraştırmaz değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Bu arada fiyatlar değişti. Neden?
İlk sipariş özel fiyatlar mıydı daha deminkiler?
ben gizli sekmeden kapat aç ile yapıyorumLütfen birisi beni aydınlatsın. farklı hesabı nasıl açıyoruz? pc ğzerinden mi telefon üzerinden mi? öncekş hesabında aktif gözükmğyor benim
Bu indirimler her zaman oluyor mu birde akıllı saat alınır mı aliexpress ten?Güzel ürünler var ihtiyacınız varsa göz atabilirsiniz. Tüm ürünler ücretsiz sevkiyat.
Smarter shopping, Better living!
Check out this item or explore more on AliExpress!
sd前n频道页
a.aliexpress.com
Arada oluyor ama bu sefer sağlam ürünler var o yüzden ilgi gördü. Sim kartsız ise saat alabilirsin.Bu indirimler her zaman oluyor mu birde akıllı saat alınır mı aliexpress ten?
Sim kartlı olunca ne oluyor akıllı saat alacaktımArada oluyor ama bu sefer sağlam ürünler var o yüzden ilgi gördü. Sim kartsız ise saat alabilirsin.
47 TL'ye geldi güzele benziyor
Kadınlar için yeni moda açık spor pamuk beyzbol Åapkası rahat Retro nakıŠerkek Hip Hop ribaund kap Snapback Åapka - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Gümrükten geçmiyor. Saat alacaksan Zeblaze Btalk Lite vergilerle 270 lira.Sim kartlı olunca ne oluyor akıllı saat alacaktım
Biraz daha premium dursun istiyorum ama şimdilik para kalmadı bu indirimler sürekli olur mu ki bir de bu aldığımız jeton ların süresi var mı yoksa biriktirip öyle alayım. Sen aldın mı buradan akıllı saat sıkıntı çıkıyor mu hiç?Gümrükten geçmiyor. Saat alacaksan Zeblaze Btalk Lite vergilerle 270 lira.
Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı Ä°zle saÄlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ben alacaktımda bende saat olduğu için vazgeçtim. Enes Özen diye bir youtuber buradan alıyor ucuza geldiği için. Tr'ye gelse 600 ya da 700 lira olduğu için fiyatı uygun. İndirmlerde nadir oluyor yılda 2 yada 3 kezBiraz daha premium dursun istiyorum ama şimdilik para kalmadı bu indirimler sürekli olur mu ki bir de bu aldığımız jeton ların süresi var mı yoksa biriktirip öyle alayım. Sen aldın mı buradan akıllı saat sıkıntı çıkıyor mu hiç?
Her zaman olmuyor arada oluyor. Akıllı saat alabilirsin ben zamanında çok aldım sattımBu indirimler her zaman oluyor mu birde akıllı saat alınır mı aliexpress ten?
hemen kaptımYeni Hesap Gizli Sekme İle Vergi Dahil 84₺
A830L LCD Dijital Multimetre AC DC Gerilim Diyot Buzzer Fonksiyonlu Frekans Multitester Akım Test Cihazı Aydınlık Ekran - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com