tmmdır o zaman papara ıadesı gelene kadar ben farklı kartla başka hesaptan alayım. Çok sağolun hocam öğrenciyim valla ihtiyacım var teşekkürler.Gelir gelir Aliexpress bizim 50tl ye göz dikmez djdjdd
tmmdır o zaman papara ıadesı gelene kadar ben farklı kartla başka hesaptan alayım. Çok sağolun hocam öğrenciyim valla ihtiyacım var teşekkürler.Gelir gelir Aliexpress bizim 50tl ye göz dikmez djdjdd
Bluetooth 5.1Hangi ürünü aldınız uygun bir şey varsa bende alabilirim iş için ķafa bandı aldım ışıklı sadece
Hangi ürünü aldınız uygun bir şey varsa bende alabilirim iş için ķafa bandı aldım ışıklı sadece
bluetooth dongle alsam vergi ne kadar çıkar?Neredeyse tüm ürünlere baktım vergi dahil TR fiyatlarından ortalama 100-150 TL uyguna geliyor kulaklıklar güzel beğendiğim ürünleri bırakıyorum
![]()
Erkekler için T9 USB elektrikli saç kesme saç kesme makinesi Åarj edilebilir adam tıraÅ düzeltici berber teknik sakal düzeltici - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Akustik titreÅim temizleyici çok fonksiyonlu taÅınabilir ev temizleme makinesi gözlük temizleme cihazı izle takı temizleme - AliExpress 6
![]()
Essager USB PC için Bluetooth 5.1 adaptör alıcı BT5.0 Dongle kablosuz fare Bluetooth kulaklık kulaklık hoparlör dizüstü bilgisayar - AliExpress 509
![]()
Photoshop pad makro mekanik klavye RGB Mini oyun özel programlama topuzu tuÅ takımı kırmızı anahtarı Photoshop için 3 tuÅları - AliExpress 7
Özellikle son ikisi mutlaka değerlendirilmeli
Hesap açıp sepete ekle gözükürbluetooth dongle alsam vergi ne kadar çıkar?
bunlar bende bu fiyatlar çıkmıyor size 189 tl yazıyor bana 265 lira çıkıyor neden böyle fark var?![]()
Zeblaze Btalk Lite sesli arama akıllı Ä°zle saÄlık spor izleme akıllı bildirimleri sesli asistanı Smartwatch erkekler - AliExpress 44
ilk siparişe özel ondan galiba. Hocam sipariş kapalı hatası aldım alamayacağım ben.bunlar bende bu fiyatlar çıkmıyor size 189 TL yazıyor bana 265 lira çıkıyor neden böyle fark var?
Alıntıyı görüntüle
link58 liraya geldi iyi miAlıntıyı görüntüle
bendede ilk siparişte öyle oldu 2.de düzeldi para 24 saatte gelirArkadaşlar saati alamıyorum içimde kaldı. Başka yöntem yokmudur? Benim sipariş kapalı oldu![]()