LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
140mm fan varmı reisAldığınız ürünün vergisiz fiyatı 30€ dan az ise sorun olmaz dediler bende fan alicam

140mm fan varmı reisAldığınız ürünün vergisiz fiyatı 30€ dan az ise sorun olmaz dediler bende fan alicam
Aynen x o vergiyi alabilmek için her şeyi yapar.Bu alacaklarınız da gümrükte bekletilir geçirilmez zaten boşa uğraşmayın herkes yüklenecek gümrükte 2 günde geçecek ürün 10 gün kalacak yeni yasayla da vergisi uçacak.
vergi yüzde 60 a çıkıcak 30 avro üstü ürünler gümrükten geöemiyecek.21 ağustos da çıkacak yeni kanun nedir?
var fakat 200 liraya filan denk geliyor TR den alsan daha uyguna gelir.Hayat bitti...
Şerit led linklerseniz çok iyi olur stok yapıyım masayı her taşıdığımda kopuyor bu meret
TR 5050 3 çipli diye tek çipli satan dandik ürünlerle doluAynen x o vergiyi alabilmek için her şeyi yapar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vergi yüzde 60 a çıkıcak 30 avro üstü ürünler gümrükten geöemiyecek.
var fakat 200 liraya filan denk geliyor TR den alsan daha uyguna gelir.
Gecen gün 250 Tl ye sattım artık fiyatı uygun değil.AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
435,74TL | Rj45 USB Bluetooth 5.3 5.4 Dongle adaptörü PC hoparlör kablosuz fare klavye müzik ses alıcı verici Bluetooth
![]()
Rj45 USB Bluetooth 5.3 5.4 Dongle adaptörü PC hoparlör kablosuz fare klavye müzik ses alıcı verici Bluetooth - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Yinede trdekilerden iyidirGecen gün 250 Tl ye sattım artık fiyatı uygun değil.
Senin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum140mm fan varmı reis![]()
Senin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum140mm fan varmı reis![]()
30€ luk ürün gümrükten geçmeyecekmi yoksa %60lik vergimi eklenecekAynen x o vergiyi alabilmek için her şeyi yapar.
vergi yüzde 60 a çıkıcak 30 avro üstü ürünler gümrükten geöemiyecek.
var fakat 200 liraya filan denk geliyor TR den alsan daha uyguna gelir.
30 üstü hiç geçmez altına da da yüzde 60 vergi eklenecekSenin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum
Senin şu jm1 fanlari alicam işte 140 mm varmi bilmiyorum
30€ luk ürün gümrükten geçmeyecekmi yoksa %60lik vergimi eklenecek
6 pin kontrolcuden alacağım da aceba gümrükte sorun çıkar mı kiBildiğiniz gibi 21 ağustosta yeni yasa yürürlülüğe girecek. paylaştığım ürünler 21 ağustos a kadar yüzde 90 gümrükten geçer diye düşünüyorum son şanları değerlendirelim. Diğer konulardan ve kendi gördüklerimden paylaştım gözünüze çarpan bir şeyler varsa paylaşabilirsiniz.
Fan çoğaltıcı hub iki tane link koyuyorum.
![]()
COOLMOON RGB uzaktan kumanda DC12V 5A LED renk akıllı Fan denetleyici 10 adet 6-pin Fan portu ile 2 adet 4-pin ıÅık çubuÄu portu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
5V 3Pin/12V 4Pin RGB senkronizasyon HUB Splitter 1 ila 10 RGB SYNC uzatma kablosu GIGABYTE AURA Sata tipi Hub rgb - AliExpress 7
mikro kart takabilirsiniz 3d printer olanlar için iyi fiyat
![]()
Rj45 kart okuyucu USB3.0 ve USB C SD MicroSD TF Thunderbolt 3 PC için Laptop aksesuarları akıllı bellek Cardreader SD kart adaptörü - AliExpress 7
usb to tip otg kablo c 2 pcs olanı alırsanız daha iyi olur
![]()
Rj45 USB 3.0 OTG adaptör tipi C USB adaptörü kadın dönüştürücü Thunderbolt 3 için Macbook pro hava Xiaomi Samsung S20 S10 OTG - AliExpress 202192403
bunun ne olduğunu anlayamadım fakt yine bir otg kablo
![]()
UGREEN USB 3.1 Tip C OTG Adaptör USB A Erkek USB C Dişi Kablo Dönüştürücüler Macbook Samsung S10 Huawei USB Tip-c OTG - AliExpress 202192403
mini hdmi to hdmi alın evde bulunsun lazım oluyor.
![]()
Rj45 Mini HDMI adaptörü Mini HDMI HDMI kablosu adaptörü 4K ahududu Pi ZeroW kamera Laptop için uyumlu HDMI Mini adaptörü - AliExpress 44
ugreen şarj adaptörü fiyatı çok uygun
![]()
UGREEN USB şarj aleti iPhone X 8 7 iPad 5V 2.1A hızlı duvar şarj cihazı ab adaptörü Samsung S9 Xiaomi Mi 8 cep telefonu şarj cihazı - AliExpress 202192403
Ne yani şimdi ben 978 tllik fan alicam (vergisiz fiyatı) vergiyle 1500tl falan buna gidip ek vergimi odiyicem30 üstü hiç geçmez altına da da yüzde 60 vergi eklenecek
Şu coolmoon Rgb kontroller alınır mı? acaba bende Gamepower 6 pinli argb kontrolcü var modları aynımıdır diye düşünüyorum eğer aynıysa almaya hiç gerek yok gibiBildiğiniz gibi 21 ağustosta yeni yasa yürürlülüğe girecek. paylaştığım ürünler 21 ağustos a kadar yüzde 90 gümrükten geçer diye düşünüyorum son şanları değerlendirelim. Diğer konulardan ve kendi gördüklerimden paylaştım gözünüze çarpan bir şeyler varsa paylaşabilirsiniz.
Fan çoğaltıcı hub iki tane link koyuyorum.
![]()
COOLMOON RGB uzaktan kumanda DC12V 5A LED renk akıllı Fan denetleyici 10 adet 6-pin Fan portu ile 2 adet 4-pin ıÅık çubuÄu portu - AliExpress 7
![]()
5V 3Pin/12V 4Pin RGB senkronizasyon HUB Splitter 1 ila 10 RGB SYNC uzatma kablosu GIGABYTE AURA Sata tipi Hub rgb - AliExpress 7
mikro kart takabilirsiniz 3d printer olanlar için iyi fiyat
![]()
Rj45 kart okuyucu USB3.0 ve USB C SD MicroSD TF Thunderbolt 3 PC için Laptop aksesuarları akıllı bellek Cardreader SD kart adaptörü - AliExpress 7
usb to tip otg kablo c 2 pcs olanı alırsanız daha iyi olur
![]()
Rj45 USB 3.0 OTG adaptör tipi C USB adaptörü kadın dönüştürücü Thunderbolt 3 için Macbook pro hava Xiaomi Samsung S20 S10 OTG - AliExpress 202192403
bunun ne olduğunu anlayamadım fakt yine bir otg kablo
![]()
UGREEN USB 3.1 Tip C OTG Adaptör USB A Erkek USB C Dişi Kablo Dönüştürücüler Macbook Samsung S10 Huawei USB Tip-c OTG - AliExpress 202192403
mini hdmi to hdmi alın evde bulunsun lazım oluyor.
![]()
Rj45 Mini HDMI adaptörü Mini HDMI HDMI kablosu adaptörü 4K ahududu Pi ZeroW kamera Laptop için uyumlu HDMI Mini adaptörü - AliExpress 44
ugreen şarj adaptörü fiyatı çok uygun
![]()
UGREEN USB şarj aleti iPhone X 8 7 iPad 5V 2.1A hızlı duvar şarj cihazı ab adaptörü Samsung S9 Xiaomi Mi 8 cep telefonu şarj cihazı - AliExpress 202192403