SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Farklı telefonda mı ?Benim 1 hesap daha var.
Farklı telefonda mı ?Benim 1 hesap daha var.
Ben sadece masanın arkasına döşeyeceğim.Benim ev 40 metrekare.
Tavan da led şerit döşeme yerleri var ayrıca kablosu falan duruyor. Bir de duvarların köşesine döşesem.
Evet.Farklı telefonda mı ?
BENDE ALDIM 1,72 USD YE İNŞALLAH ABSURT Bİ VERGİ ÇIKARMAZLARSatıcı çok iyi ve hızlı. Alan kişiler hepsi memnun tabi bu satıcıdan. Türkiye'den bu satıcı tercih eden çok. Ben öğlen 13 te sipariş verdim sonra vergi düşük olsun diye mesaj attım. Lakin satıcı mesajı görmeden yola çıkmış kargo yani ürün kargoya verilme tarihi aynı gün gece 00.00 geçe verildi. Sabah satıcı mesaj verdi. Ürün yola çıktığı için artık geç ama size 4 dolar iade yapacağım dedi ve öyle anlaştık bakalım şuan yolda.
TRY 92.78 30%OFF | EDUP 600Mbps USB WiFi adaptörü çift bant 2.4Ghz/5Ghz kablosuz Wi-Fi ağ kartı Bluetooth 4.2 dönebilen masaüstü için anten
Anne pro 2 <3<3<3 .Alıntıyı görüntüle
Kuponlarım bunlar, RGB led şerit veya ampul aradım ama 20 liraya denk gelecek şekilde bulamadım. Aldığınız veya önerdiğiniz bir ürün varsa atar mısınız? Kuponlar boşa gitsin istemiyorum.
Bilmiyorum verdikçe verdi anladım ben de.Anne pro 2 <3<3<3 .
Not nasıl aldın o kadar kuponu
Keşke görseydim kola ihtiyacım vardı en azından götürürdü bir kaç ay.Ben çakma Xbox One kolu aldım 37 TL ye.
link atarmısınBen çakma Xbox One kolu aldım 37 TL ye.
link atarmısın
satıcıya mesaj yazdın mı ? vergi düşüklüğü içinBENDE ALDIM 1,72 USD YE İNŞALLAH ABSURT Bİ VERGİ ÇIKARMAZLAR
yaa yazarım şimdi sonra açar bakarlar bu ürün o fiyat deil die al başına sıkıntı uğraşamam sonra ağır yaptırımları var. boşver ödeyeli 40-50 lira kafam rahat olsunsatıcıya mesaj yazdın mı ? vergi düşüklüğü için
zaten ptt ciler anlayışlı azda olsa kendileri düşükte gösteriyorlaryaa yazarım şimdi sonra açar bakarlar bu ürün o fiyat deil die al başına sıkıntı uğraşamam sonra ağır yaptırımları var. boşver ödeyeli 40-50 lira kafam rahat olsun
Hocam PTT ile alakası yok ki gümrükten geçtikten sonra PTT ilgileniyor, gümrükten geçerken gümrük basıyor vergiyi.zaten ptt ciler anlayışlı azda olsa kendileri düşükte gösteriyorlar