Daha önce 3 kargom gelmedi.Gelir niye gelmesin.
20-40 gün içinde gelir.Beyler bu kargo bana ne zaman gelir sizce ilk defa yurtdışı alışveriş yapıyorum gerildim ben biraz.![]()
Mesela fazlalık kısmını makas ile kestik diyelim oraya adaptör bağlamak için 2 lehim atmak yeterli mi yoksa daha zahmetli mi?78.03 TL.
Adaptörün bağlı olduğu kısımdan kesmeyip diğer uçtan kesersin o kısım boş zaten.Daha önce 3 kargom gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
20-40 gün içinde gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela fazlalık kısmını makas ile kestik diyelim oraya adaptör bağlamak için 2 lehim atmak yeterli mi yoksa daha zahmetli mi?
Diğer ucunu diyordum zaten. TeşekkürlerAdaptörün bağlı olduğu kısımdan kesmeyip diğer uçtan kesersin o kısım boş zaten.
Zahmetli iş değil 2 lehim yetiyor.
Birde kargoların neden gelmedi ? İadesi falan yapıldı mı ?
hesap kısmına tıkla aşağı in ödül kardeşliğine tıkla üstteki seçeneği seç sonra 3lira falan kazanman gerekecek 1 tane görev var ordaki ürünlerde 20sn gezin görevin bitiyor alıyorsun kuponuArkadaşlar 78tl lik indirim kuponunu nasıl kazandınız acaba ?
Kendi hesabımdan aldığım 2835 kodlu 10 metre ledi iptal etmedim. Annemin telefonundan bir tane de 5 metrelik 5050 kodlu olandan aldım.Diğer ucunu diyordum zaten. Teşekkürler
Kargolar kayboldu sanırım sadece 1 tanesinin iadesini yapabildim. Diğerleri için tartışma bile açamadım.
Kargo takipte Türkiye'ye ulaştı diyordu. Ondan sonra kayıp..
teşekkür ederim dostumhesap kısmına tıkla aşağı in ödül kardeşliğine tıkla üstteki seçeneği seç sonra 3lira falan kazanman gerekecek 1 tane görev var ordaki ürünlerde 20sn gezin görevin bitiyor alıyorsun kuponu
Benim 1 hesap daha var.Kendi hesabımdan aldığım 2835 kodlu 10 metre ledi iptal etmedim. Annemin telefonundan bir tane de 5 metrelik 5050 kodlu olandan aldım.
Benim oda 3 metrekare 5 metre neyinize yetmiyor?Benim 1 hesap daha var.![]()
Benim ev 40 metrekare.Benim oda 3 metrekare 5 metre neyinize yetmiyor?![]()
PC masasının komple etrafına ve yatağımın altına döşemeyi düşünüyorumBenim oda 3 metrekare 5 metre neyinize yetmiyor?![]()
Ben tavan ve duvar köşelerine.PC masasının komple etrafına ve yatağımın altına döşemeyi düşünüyorum![]()