DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Aliexpress vergi hesaplama nasıl olur ?marka klavye mouse ya da anakart ekran kartı gibi ürünler aliexpress üzerinden getirtirmeli mi ?
Kolye vb. Ürünler alınabilir mi yani ?Vereceğin vergiler zaten alısverisi tamamalarken yazıyor orda. Ama ben şahsen Küçük ürünler falan alırım ama. Büyük ekran kartı vs almam.
Alınabilir. Ama toplu alısveris yapcaksan ürünleri aynı mağazadan almaya özen göster. Biz 3 kişi birleşip o şekilde toplu alıyorudk zamanında. Çakmak telefon kılıfı , powerbank, Vs seyler bazen gerçekten tr fiyatına göre çok ucuza geliyor.Kolye vb. Ürünler alınabilir mi yani ?
bizde arkadaşlarla birşeyler alalım dedik.Aklıma form a sormak geldi sorayım dedim.Alınabilir. Ama toplu alısveris yapcaksan ürünleri aynı mağazadan almaya özen göster. Biz 3 kişi birleşip o şekilde toplu alıyorudk zamanında. Çakmak telefon kılıfı , powerbank, Vs seyler bazen gerçekten tr fiyatına göre çok ucuza geliyor.
Güzel fikir. Türkiyede olmayan veya olsada a z bulunan pahalı şeylero alabilirsin. Çok değişik ürünler var. İNsanın çıkası gelmiyor girince.b
bizde arkadaşlarla birşeyler alalım dedik.Aklıma form a sormak geldi sorayım dedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cevaplarınız için teşekkür ederim
aynen öyleGüzel fikir. Türkiyede olmayan veya olsada a z bulunan pahalı şeylero alabilirsin. Çok değişik ürünler var. İNsanın çıkası gelmiyor girince.![]()
bi ara bedava klavye mouse seti var diyolardı onu nasıl bulabilirim ? daha doğrusu 10 kuruş falan oluyodu sanırım değeriGüzel fikir. Türkiyede olmayan veya olsada a z bulunan pahalı şeylero alabilirsin. Çok değişik ürünler var. İNsanın çıkası gelmiyor girince.![]()
Valla onla ilgili pek bilgim yok. Ama forumda kod vs bişeyler yaparak baya indirimli bişeyler alınıyor. Onunla ilgili bir konu falan var burda.aynen öyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi ara bedava klavye mouse seti var diyolardı onu nasıl bulabilirim ? daha doğrusu 10 kuruş falan oluyodu sanırım değeri
aynen o indirimleri ben tam anlayamadım da bulamadım da bi ara görmüştüm sanırım bitti indirimlerValla onla ilgili pek bilgim yok. Ama forumda kod vs bişeyler yaparak baya indirimli bişeyler alınıyor. Onunla ilgili bir konu falan var burda.